МАРТИН СЛАВОВ: ИЗВЪН БСП РАБОТИМ СВОБОДНО ЗА ЛЯВАТА ИДЕЯ. ОЛИГАРХО-СОЦИАЛИСТИТЕ ОПОРОЧИХА ВСИЧКО

МАРТИН СЛАВОВ: ИЗВЪН БСП РАБОТИМ СВОБОДНО ЗА ЛЯВАТА ИДЕЯ. ОЛИГАРХО-СОЦИАЛИСТИТЕ ОПОРОЧИХА ВСИЧКО

Мартин Славов, който е водач на листата на Българската социалдемократическа партия в Сливен и член на нейното национално ръководство, обяви мотивацията на личностите, които влязоха в листата на социалдемократите в публикация в личния си Facebook-профил.

„Това са хората, които се съгласиха да дадат труда и авторитета си, за да създадем един силен екип за изборите за Общински съвет – Сливен. Най-важното за този екип е, че не е посочен и подбран от партийни структури и централи. Това e екип, подреден единствено около левите и социалните идеи. Те са радетели за социална справедливост по душа, а не по членство.

Искаме справедливост при разпределението на публичните пари, социална закрила за работещите и честни хора, които живеят на прага на бедността, свобода на предприемачеството, чисто от партийни и корпоративни зависимости, подкрепа за натиканата в ъгъла духовност.“, пише той.

Славов е потомствен социалист и дълги години беше лидер на БСП в Сливен. Той бе и основната фигура зад победата на Кольо Милев през 2011 г. После интересите на управляващия кмет се разминаха рязко с правото на партията, която го издигна, да участва в предлаганите политики и да го контролира. Мартин Славов напусна постовете Председател на БСП и на Групата съветници на БСП в Общинския съвет след организирана атака от фалшиви новини и черен пиар. Никой не пое отговорност за разпространената фалшива информация срещу него тогава. Въпреки това бе ясно, че тя цели отстраняването му и работи за интересите на висши партийни функционери в Сливен и обкръжението на Кольо Милев.

В публикацията си Славов не пропусна да спомене, че с мнозина от лицата в сегашната листа на БСДП, са били другари в БСП. „Тръгнахме си от там, за да сме свободни от зависимости и нареждания на олигархо-социалисти. Не сме предали лявата идея. Ние избрахме да работим свободно за идеите си. Връх на демагогията, която цари в БСП, е когато милионерите от червената върхушка се наричат „другари“ с редовите членове, които броят стотинките и безмилостно ги експлоатират по избори“, пише той.

„Другото, което ни обединява, е че истински ОБИЧАМЕ СЛИВЕН! Подкрепяме и куража на една жена – Пламена Петрова, която участва в кметската битка. Тя е като всички нас – родена в Сливен, учила и успяваща без подкрепа от високо и без да зависи от силните на деня, без да участва в политиката. Това я прави освен силна и смела – те ще бъде кмет-стопанин, а не кмет–политик, зависим от партийните централи в София“, завършва публикацията на Мартин Славов.

 

Предизборен щаб на БСДП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна МНОГОПРОФИЛНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН БЕШЕ ОТЛИЧЕНА С ПОЧЕТЕН ЗНАК - ПЛАКЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 140-ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ
Следваща ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ: АЛТЕРНАТИВАТА НЕ Е НА ЕКРАНА, А В РЪЦЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БАЛАНСЬОРЪТ С БРАДИЧКА И ОЧИЛА ОТ СЛИВЕН

Вече не е тайна, че елитът на БСП е във война. Нинова не си говори със Станишев, Първанов и Гергов. Станишев не си говори с Нинова и Първанов. Първанов не

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 22. 10. 2018 г. (понеделник) до 12.00 ч. е прекъснато водоподаването в част на кв.“ Българка“

Новини Сливен

МИНИСТЪРЪТ НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ БОЙКО РАШКОВ ПОСЕТИ СЛИВЕН В СРЯДА

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков днес посети Сливен. Той проведе срещи с ръководството на ОДМВР и областния управител Минчо Афузов, научи Sliveninfo. Очаква се институциите да направят официални съобщения за