МАРТИН СЛАВОВ: ИЗВЪН БСП РАБОТИМ СВОБОДНО ЗА ЛЯВАТА ИДЕЯ. ОЛИГАРХО-СОЦИАЛИСТИТЕ ОПОРОЧИХА ВСИЧКО

МАРТИН СЛАВОВ: ИЗВЪН БСП РАБОТИМ СВОБОДНО ЗА ЛЯВАТА ИДЕЯ. ОЛИГАРХО-СОЦИАЛИСТИТЕ ОПОРОЧИХА ВСИЧКО

Мартин Славов, който е водач на листата на Българската социалдемократическа партия в Сливен и член на нейното национално ръководство, обяви мотивацията на личностите, които влязоха в листата на социалдемократите в публикация в личния си Facebook-профил.

„Това са хората, които се съгласиха да дадат труда и авторитета си, за да създадем един силен екип за изборите за Общински съвет – Сливен. Най-важното за този екип е, че не е посочен и подбран от партийни структури и централи. Това e екип, подреден единствено около левите и социалните идеи. Те са радетели за социална справедливост по душа, а не по членство.

Искаме справедливост при разпределението на публичните пари, социална закрила за работещите и честни хора, които живеят на прага на бедността, свобода на предприемачеството, чисто от партийни и корпоративни зависимости, подкрепа за натиканата в ъгъла духовност.“, пише той.

Славов е потомствен социалист и дълги години беше лидер на БСП в Сливен. Той бе и основната фигура зад победата на Кольо Милев през 2011 г. После интересите на управляващия кмет се разминаха рязко с правото на партията, която го издигна, да участва в предлаганите политики и да го контролира. Мартин Славов напусна постовете Председател на БСП и на Групата съветници на БСП в Общинския съвет след организирана атака от фалшиви новини и черен пиар. Никой не пое отговорност за разпространената фалшива информация срещу него тогава. Въпреки това бе ясно, че тя цели отстраняването му и работи за интересите на висши партийни функционери в Сливен и обкръжението на Кольо Милев.

В публикацията си Славов не пропусна да спомене, че с мнозина от лицата в сегашната листа на БСДП, са били другари в БСП. „Тръгнахме си от там, за да сме свободни от зависимости и нареждания на олигархо-социалисти. Не сме предали лявата идея. Ние избрахме да работим свободно за идеите си. Връх на демагогията, която цари в БСП, е когато милионерите от червената върхушка се наричат „другари“ с редовите членове, които броят стотинките и безмилостно ги експлоатират по избори“, пише той.

„Другото, което ни обединява, е че истински ОБИЧАМЕ СЛИВЕН! Подкрепяме и куража на една жена – Пламена Петрова, която участва в кметската битка. Тя е като всички нас – родена в Сливен, учила и успяваща без подкрепа от високо и без да зависи от силните на деня, без да участва в политиката. Това я прави освен силна и смела – те ще бъде кмет-стопанин, а не кмет–политик, зависим от партийните централи в София“, завършва публикацията на Мартин Славов.

 

Предизборен щаб на БСДП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна МНОГОПРОФИЛНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН БЕШЕ ОТЛИЧЕНА С ПОЧЕТЕН ЗНАК - ПЛАКЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 140-ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ
Следваща ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ: АЛТЕРНАТИВАТА НЕ Е НА ЕКРАНА, А В РЪЦЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЕАТРАЛНА ПРЕМИЕРА: МЕЖДУ СЪНЯ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА, С ХЛЯБ В ДЖОБА

„Хляб в джоба“ е новото представление на Сливенския драматичен театър. Пиесата на „новият Йонеско“ Матей Вишниек „Хляб в джоба“ се поставя за пръв път в България. Премиерата е на 27

Новини Сливен

ПЪЛНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА“ ПРЕЗ ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ

В първите два месеца на новата година „ЛИНА” организира 8 профилактични кампании с изследвания на намалени цени. Те са комбинирани така, че да предложат максимално добра лабораторна диагностика на пациенти

Новини Сливен

ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ГЛЕДАМ НА ПРОБЛЕМИТЕ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ХОРАТА

Градежът на катедралния храм „Св. Димитър Солунски” в Сливен e продължил години до освещаването си през 1831 г. Оттогава в деня на светеца Сливен празнува.  В основата на нашия празник стои градежът,