МАРТИН ИВАНОВ БЛАГОЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ МИР В СЛИВЕН
март 2, 2021 808 Прегледи

МАРТИН ИВАНОВ БЛАГОЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ МИР В СЛИВЕН

Синът на известния сливенски адвокат Иван Благоев води листата на партия МИР в Сливен. Мартин Иванов Благоев също е адвокат. Той практикува в една кантора със своя баща. Sliveninfo ви предлага цялата листа на партията.

ОТНОСНО: Регистрация на кандидатски листи за избиране на народни представители от ПП „МИР“ при произвеждане на изборите за народни представители на 4 април 2021г.

Постъпило е предложение, представляващо Приложение № 65-НС от ПП „МИР“за регистрация на кандидатска листа за народни представители, подписано от Мартин Иванов Благоев като пълномощник на Симеон Славчев Славчев представляващ ПП „МИР“, заведено под № 16 от 01.03.2021 г. в 10.47 ч. във входящия регистър на кандидатите за народни представители на РИК-Сливен за участие в изборите за народни представители на 4 април 2021 г.

В предложението се съдържат имената, единните граждански номера и постоянния адрес на  поименно посочените кандидати, подредени в кандидатска листа.

Към предложението са приложени следните документи:

Заявление-декларация по образец от кандидата, че е съгласен да бъде регистриран от предложилата го партия и че отговаря на условията по чл. 65, ал. 1 от Конституцията и по чл. 254, ал.1 от ИК,че е предложен за регистриране само от една партия или коалиция, както и че отговаря на изискванията на чл.3, ал.3 от ИК, представляващо Приложение № 67-НС от изборните книжа- 7 бр.

Таблица с данни за кандидатите на технически носител в изискуемия формат – 1 бр.

Пълномощно на лицето, упълномощено да представлява партията пред РИК-1 бр.

След проверка на така постъпилото заявление с приложените към него документи РИК-21 Сливен установи, че са налице изискванията на чл. 397 от ИК и Решение № 1999-НС от 09.02.2021г.на ЦИК относно регистрация на кандидатите за народни представители на 04 април 2021г., поради което и на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 и т.8 от ИК и решение № 1999 – НС от 09.02.2021 г. на ЦИК и решение 2055 – НС /15.02.2021г. на ЦИК, РИК – 21 Сливен

 

РЕШИ :

 

РЕГИСТРИРА кандидатска листа ПП „МИР“за избиране на народни представители при произвеждане на изборите за народни представители на 4 април 2021г.

ОБЯВЯВА кандидатската листа на ПП „МИР“ за избиране на народни представители, както следва:

 

1.МАРТИН ИВАНОВ БЛАГОЕВ, ЕГН……

2.СТЕФАН ИВАНОВ ЛОВЧАЛИЕВ, ЕГН…..

3.ВАНЯ МЛАДЕНОВА РОБЕТО, ЕГН…..

4.ЦВЕТАН ИВАНОВ ХРИСТАНОВ, ЕГН….

5.ГЕОРГИ НИКОЛАЕВ КОЧЕВ, ЕГН…..

6.ИВАН ТАШЕВ КОСТОВ, ЕГН…..

7.ДРАГОМИР ДИМИТРОВ ДЕЧЕВ, ЕГН….

 

Да се издадат удостоверения Приложение 71-НС от изборните книжа на всеки кандидат за извършената регистрация.

 

Решението подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия  в тридневен срок от обявяването му.

 

Председател: Росица Василева Тодорова

Секретар: Фатме Фикретова Мустафова

* Публикувано на 01.03.2021 в 14:14 часа

 

Предишна ДЕПУТАТКА ОТ ЯМБОЛ ВОДИ ЛИСТАТА НА "ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ"
Следваща ДПС: ЦЕЛТА НИ Е ПОНЕ ЕДИН МАНДАТ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕДОХА ДЕЙНОСТИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ТРАФИКА НА БРЕМЕННИ ЖЕНИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА НА ДЕТЕТО

В изпълнение на Програмата за противодействие на трафика на хора и закрила на жертвите за 2019 г., Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, съвместно със

Новини Сливен

ВТОРИ СЛУЧАЙ СЪС ЗАРАЗЕН С КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

Втори случай със заразен с коронавирус в Сливен. „Това е съпругата на първия пациент, дал положителна проба“,  съобщи генерал Венцислав Мутафчийски, който ръководи Оперативния щаб за борба със заразата. Очаквайте

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ДЕЗИНФЕКЦИЯ В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

Започва дезинфекция в МБАЛ „Хаджи Димитър“ в Сливен, която ще продължи и през почивните дни, на 6 и 7 юни. Осигурени са всички необходими материали, включително и препоръчания от Областния