МАРТИН ДАНЧЕВ БЕ ИЗБРАН ЗА ТИТУЛЯРЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН
юли 24, 2020 2684 Прегледи

МАРТИН ДАНЧЕВ БЕ ИЗБРАН ЗА ТИТУЛЯРЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН

Съдия Мартин Данчев е вече титулярен председател на Окръжен съд – Сливен, научи Sliveninfo. До момента той изпълняваше функциите на председател. Изборът бе направен единодушно от Съдийската колегия на ВСС. Мартин Данчев бе единствен кандидат за поста.

Sliveninfo припомня, че Мартин Данчев е съдия повече от 20 години, а магистрат вече 31 години. Той беше и зам.-председател на окръжния съд. Ползва се с авторитет, изграден през годините.

Предишна ДВАМА НОВОЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПОЛИЦИЯТА ОТКРИ НАРКОТИЦИ ПРИ АКЦИЯ В НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ МУСТАФА МУСТАФОВ, ОБЛАСТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС

Уважаеми жители на Област Сливен, позволете ми от името на областния съвет на ДПС да Ви поздравя в идващите празници. Измина една година с много трудности. Година, която ни наката

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Уважаеми клиенти, във връзка с провеждането на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град от 03.06.2019 г. до 16.06.2019г. За Централна градска част ремонта ще продължи до 03.07.2019г.

Новини Сливен

ДРОГИРАНА И БЕЗ КНИЖКА ПРИЧИНИ КАТАСТРОФА В СЛИВЕН

Неправоспособна 27-годишна жена от Сливен причинява пътно произшествие, след употреба на наркотици. Около 14,45 часа вчера на булевард „П.Хитов“ в град Сливен 27-годишната М.В. управлява лек автомобил „Пежо-206“. Не е