МАРИЯ ГРИГОРОВА ПОЛОЖИ КЛЕТВА КАТО СЪВЕТНИК ЗА ПЕТИ ПЪТ
09.01.2020 1379 Прегледи

МАРИЯ ГРИГОРОВА ПОЛОЖИ КЛЕТВА КАТО СЪВЕТНИК ЗА ПЕТИ ПЪТ

Мария Григорова положи клетва като съветник за пети път, получавайки букет с цветя. Тя започна седемнадесетата си година в местния парламент на Сливен, този път като представител на партия Нова алтернатива.

Григорова се е подвизавала и под знамето на крайно лявата партия Отечество, и от името на дясно- центристката партия ГЕРБ, без да е неин член.

Бившата председателка на общинския съвет в Сливен не можа да стане съветник от раз. Тя влиза на мястото на подалия оставка Йордан Лечков.

Във втория си мандат като съветник Мария Григорова се прочу със скандален запис, който бе пуснат в интернет от местен сайт. Мнозина и днес искат да чуят репликите между Мария Григорова и нейн колега – общински съветник. Откровенията в записа предизвикаха негодувание с искания за оставката на тогавашната председателка и излизането й от общинския съвет. Тя не го направи, а днес има куража отново да представлява гражданите на общината. Въпросът за скандалния запис обаче отново може да бъде повдигнат. Така поне твърдят представители на граждански сдружения в Сливен.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВА КАТО ПАРТНЬОР В СЪЗДАВАНЕТО НА НОВ РЕГИОНАЛЕН ИНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР
Следваща ПРОВЕДЕ СЕ РЕДОВНИЯТ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ СВЕЩЕНИК РАЗВЯ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ В ЛЕДЕНИТЕ ВОДИ НА РЕКА НОВОСЕЛСКА

Сливенският свещеник отец Силвестър Янакиев развя българското знаме, включвайки се в мъжкото хоро в ледените води на река Новоселска. Минути по-рано отецът отслужи водосвет и хвърли богоявленския кръст на Йордановден.

Новини Сливен

СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВОЕННОСЛУЖЕЩИ, ИМЕНИЦИ И ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН!

  Честит 6 май- Ден на храбростта и празник на Българската армия! Българският войн е доказал във времето своята решителност, смелост и родолюбие. Извоювал е не една победа, заслужил е

Новини Сливен

СПАСИХА ОТ ПОЖАР 4 КЪЩИ КРАЙ СЛИВЕН

Сливенски пожарникари са спасили 4 къщи от пожар в местността „Дъбака“. Сигналът е получен в 19,40 часа. Произшествието е ликвидирано своевременно от един екип на РСПБЗН-Сливен, без да причини преки