МАРИЯ БЕЛОВА: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 11 ЮЛИ Е ДА ИМА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО
юли 8, 2021 652 Прегледи

МАРИЯ БЕЛОВА: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 11 ЮЛИ Е ДА ИМА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО

Ще продължа да работя за развитието на земеделския сектор, ако бъда избрана за народен представител. Това заяви в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Мария Белова. „Предстои нов седемгодишен програмен период, който е изключително важен за земеделския сектор в България. Средствата по директните плащания за България ще се увеличат от 5.3 на 5.6  млрд. евро през новия програмен период на Общата селскостопанска политика, който започва от 2023 г. до 2027 г. Относително се запазва и финансирането по Програмата за развитието на селата и селските райони (ПРСР). Затова е необходимо да има отговорно правителство с компетентни хора, които да  реализират политиките за подобряване на живота на хората“, каза кандидатът за народен представител.

Тя обясни, че програмата на ГЕРБ за следващия управленски период е насочена към политики за подсилване потенциала на селското стопанство, екологична устойчивост и опазване на климата. Производството на чисти и здравословни храни се нуждае от още подкрепа, а достъпът на хората до балансирано хранене трябва да бъде улеснен. „Продължаваме подкрепата към малките и средни земеделски стопанства, включително с условия за улеснен пазарен достъп и реализация на продукцията. Ще адресираме още по-насочена подкрепа към малките и средните земеделски стопанства, предвид тяхното значение за стабилността на отрасъла и запазването на традиционни за страната производствени направления. Ще създадем условия за по-добър пазарен достъп и реализация на продукцията, което ще позволи формиране на стабилни и справедливи доходи на производителите. Приоритет ще бъде постигането на устойчивост на стопанствата в секторите „Животновъдство“, „Зеленчукопроизводство“, „Овощарство“ и „Биологично производство“, каза още Мария Белова.

Според нея изключително важно за България след 11 юли е да има стабилно правителство, с ясна политическа програма и цел, която да преследва. Трябва да има парламент, който да е загърбил омразата и разединението, и да работи единствено и само в интерес на българските граждани.

„Важно е Сливен да има повече народни представители от ГЕРБ и СДС, защото това е единствената листа с изцяло местни хора, които са загрижени и ангажирани с местните проблеми. Ще продължа да работя за разрешаването на всеки проблем и за всеки човек от област Сливен. Когато един човек работи искрено за родното си място, крайният резултат е много по-добър“, каза още Белова.

Мария Белова е родена в Сливен. Завършила е право и е работила като експерт в разработването и управлението на европейски проекти. Народен представител в 43-то, 44-то и 45-тото Народно събрание. Председател на Комисията по земеделието и храните в 44-то НС.

Може да подкрепите Мария Белова като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 102.

Официалният подкаст на ГЕРБ Сливен с Мария Белова е достъпен в YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=E7M67tU4xAQ

 

Официалният подкаст на ГЕРБ Сливен с Десислава Танев можете да видите и във Facebook –  https://fb.watch/v/RCsx4Bbn/

 

Предишна БСП КАНИ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА СЛИВЕН НА ЗАКРИВАНЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ
Следваща КОВИД-ЛАБОРАТОРИЯТА В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ИЗДАВА ЦИФРОВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН С ПИТАНЕ КЪМ РЗИ ЗА НЕОБИЧАЙНОТО НАЛИЧИЕ НА МАЛКИ ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИ В ГРАДА

Във връзка със зачестили сигнали от граждани за масово и необичайно наличие на малки летящи насекоми в града, Община Сливен изпрати писмо до РЗИ-Сливен с питане за вида на насекомите

Новини Сливен

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ИНЖЕНЕР ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ СЪС СТИХОТВОРЕНИЕ ПО ПОВОД 8 МАРТ – МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА

Инженер Калин Минчев от Дирекция „Общинска инфраструктура“ в Община Сливен за поредна година посвети свое стихотворение на представителите на нежния пол по случай Международния ден на жената – 8 март,

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА МНОГО ПИЯН ШОФЬОР НА ФИАТ

Водач с алкохол 2,24 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 8 юни, в 23,10 часа, на бул.“Цар Симеон“, е извършена проверка на 33-годишния Й.П. от котленското