МАРИЯ БЕЛОВА: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 11 ЮЛИ Е ДА ИМА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО
08.07.2021 1113 Прегледи

МАРИЯ БЕЛОВА: ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 11 ЮЛИ Е ДА ИМА СТАБИЛНО ПРАВИТЕЛСТВО

Ще продължа да работя за развитието на земеделския сектор, ако бъда избрана за народен представител. Това заяви в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Мария Белова. „Предстои нов седемгодишен програмен период, който е изключително важен за земеделския сектор в България. Средствата по директните плащания за България ще се увеличат от 5.3 на 5.6  млрд. евро през новия програмен период на Общата селскостопанска политика, който започва от 2023 г. до 2027 г. Относително се запазва и финансирането по Програмата за развитието на селата и селските райони (ПРСР). Затова е необходимо да има отговорно правителство с компетентни хора, които да  реализират политиките за подобряване на живота на хората“, каза кандидатът за народен представител.

Тя обясни, че програмата на ГЕРБ за следващия управленски период е насочена към политики за подсилване потенциала на селското стопанство, екологична устойчивост и опазване на климата. Производството на чисти и здравословни храни се нуждае от още подкрепа, а достъпът на хората до балансирано хранене трябва да бъде улеснен. „Продължаваме подкрепата към малките и средни земеделски стопанства, включително с условия за улеснен пазарен достъп и реализация на продукцията. Ще адресираме още по-насочена подкрепа към малките и средните земеделски стопанства, предвид тяхното значение за стабилността на отрасъла и запазването на традиционни за страната производствени направления. Ще създадем условия за по-добър пазарен достъп и реализация на продукцията, което ще позволи формиране на стабилни и справедливи доходи на производителите. Приоритет ще бъде постигането на устойчивост на стопанствата в секторите „Животновъдство“, „Зеленчукопроизводство“, „Овощарство“ и „Биологично производство“, каза още Мария Белова.

Според нея изключително важно за България след 11 юли е да има стабилно правителство, с ясна политическа програма и цел, която да преследва. Трябва да има парламент, който да е загърбил омразата и разединението, и да работи единствено и само в интерес на българските граждани.

„Важно е Сливен да има повече народни представители от ГЕРБ и СДС, защото това е единствената листа с изцяло местни хора, които са загрижени и ангажирани с местните проблеми. Ще продължа да работя за разрешаването на всеки проблем и за всеки човек от област Сливен. Когато един човек работи искрено за родното си място, крайният резултат е много по-добър“, каза още Белова.

Мария Белова е родена в Сливен. Завършила е право и е работила като експерт в разработването и управлението на европейски проекти. Народен представител в 43-то, 44-то и 45-тото Народно събрание. Председател на Комисията по земеделието и храните в 44-то НС.

Може да подкрепите Мария Белова като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 102.

Официалният подкаст на ГЕРБ Сливен с Мария Белова е достъпен в YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=E7M67tU4xAQ

 

Официалният подкаст на ГЕРБ Сливен с Десислава Танев можете да видите и във Facebook –  https://fb.watch/v/RCsx4Bbn/

 

Предишна БСП КАНИ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА СЛИВЕН НА ЗАКРИВАНЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ
Следваща КОВИД-ЛАБОРАТОРИЯТА В МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ИЗДАВА ЦИФРОВИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ КУКЛЕН ТЕАТЪР С НАГРАДА ОТ 17-ТИ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКИТЕ ТЕАТРИ В БАНЯ ЛУКА

Актьорският екип на един от най-новите спектакли в афиша на театъра – „ДРАКОНЪТ” –   беше отличен с награда  на престижния фестивал в гр. Баня Лука,който се проведе от 7 –ми

Новини Сливен

ДЕЦА НАНЕСОХА ЩЕТА ЗА 50 000 ЛЕВА НА ФОТОВОЛТАИЧЕН ПАРК КРАЙ СЛИВЕН

Осем малолетни и непълнолетни момчета са задържани от служители на участък „Надежда“ за кражба от фотоволтаичен парк в района на град Сливен. Откраднати са конектори, кабели и други елементи, като

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ И КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ СЕ ПОКЛОНИХА ПРЕД ПАМЕТТА НА ГЕРОИТЕ НА СЛИВЕН

С издигане на националното знаме, знамето на Сливен и ЕС започна тържествената церемония за празника на Сливен – Димитровден. Благодарствен молебен за здраве и добруване на гражданите на Сливен отслужи