МАРИЯ БЕЛОВА: ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ-СДС Е ГЛАС ЗА СТАБИЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ
31.03.2023 419 Прегледи

МАРИЯ БЕЛОВА: ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ-СДС Е ГЛАС ЗА СТАБИЛНА И ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ

На финала сме на поредната предизборна кампания. Измина месец изпълнен с много срещи, дискусии и емоции. Това, което ни казваха хората по време на срещите е, че ГЕРБ-СДС трябва отново да поемат управлението на страната ни, за да я извадят от трудната ситуация, в която се намира след аматьорското управление през изминалите две години. Това заяви кандидатът за народен представител Мария Белова, която е под номер 102 в листата на ГЕРБ-СДС в Сливен.

„Ние от ГЕРБ-СДС проведохме предизборната си кампания с директни срещи с хората, „очи в очи“. Разговаряхме и дебатирахме без ограничения. Представихме визията си и съвсем конкретните решения за всеки сектор, спешните антикризисни мерки и програмата ни при реализиране на правителство с наш мандат. Крайно време е България отново да се управлява от политици с визия, опит и смелост за реализиране на работещи политики, категорични бяха хората по време на срещите. Затова за мен е важно на 2 април да се гласува с номер 2, за да се възстанови нормалността и спокойствието, и да продължи работата за една по-добра България“, категорична е Белова. Според нея „Промяната“ в България може да се опише само с няколко думи -високи и недостъпни цени на храните, горивата и енергията, понижаване на стандарта на българския народ в пъти и драстично намаляване на доходите заради високата инфлация.

„За да може България да преодолее предизвикателствата и да мислим отново за развитието, а не за спасяването на страната, нека в неделя гласуваме с номер 2 за ГЕРБ и СДС, защото имаме решенията. Всеки глас за ГЕРБ-СДС е глас за стабилна и просперираща България, България в Шенген и Еврозоната, развита инфраструктура, стабилни финанси, високи доходи, модерно образование, качествено здравеопазване и инвестиции в малките населени места. Опитът и добрите идеи за България не трябва да са жертва на политическото противопоставяне. Времето днес изисква знания, административен капацитет и политическа воля! Нямаме повече време за губене! Време е за държавници! Няма да ни е лесно, но можем и знаем как да се справим в този тежък момент за родината ни! Искаме Вашето доверие, за да подредим страната си отново“, призова кандидатът от ГЕРБ-СДС Мария Белова.

 

#ЗаСтабилнаБългарияОтново с номер 2 на 2 април!

Предишна МЕСТЕН, СВЕСТЕН И ИЗВЕСТЕН
Следваща ОБРЪЩЕНИЕ НА ТАТЯНА СУЛТАНОВА ДО ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН МОЖЕ ДА ПОЕМЕ РАЖДАНИЯТА НА ЯМБОЛ

Сливен може да поеме ражданията на Ямбол, при евентуално затваряне на родилното отделение в Ямболската болница. Това обяви пред журналисти д-р Васислав Петров, изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“.

Новини Сливен

ЧЕТВЪРТИ СРЕДНОВЕКОВЕН СЪБОР „ПОМНИ СЛАВАТА“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА КРЕПОСТ „ТУИДА“

По случай празника на Сливен – Димитровден, на 20 и 21 октомври ще се проведе Четвърти средновековен събор „Помни славата“ на крепост „Туида“. Той е в духа на старата българска

Новини Сливен

ТОП КРАДЦИ СА АРЕСТУВАНИ ПРИ АКЦИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти задържаха трима мъже, извършвали серия от кражби на територията на РУ- Нова Загора. До ареста на тримата се е стигнало, след като на 5 март е получен сигнал за