МАРИЯ БЕЛОВА БИЕ ЧАВДАР БОЖУРСКИ, ВЕРОЯТНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МАНДАТИТЕ Е 2-2-1-1

МАРИЯ БЕЛОВА БИЕ ЧАВДАР БОЖУРСКИ, ВЕРОЯТНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА МАНДАТИТЕ Е 2-2-1-1

Мария Белова побеждава Чавдар Божурски в надпреварата с преференции в листата на ГЕРБ – Сливен, научи Sliveninfo. За Белова са дали своя вот над 1600 души, а Чавдар Божурски има с около 200 гласа по-малко. Така Белова най-вероятно отново ще стане депутат.

Вероятното разпределение на мандатите в Област Сливен на този етап е: ГЕРБ – 2, ПП – 2, БСП – 1, ИТН – 1. Възможни са обаче и изненади. Ако има такива, е вероятно мандат да вземе ДПС, а ПП да остане с един свой представител.

Предишна ГЕРБ ПОБЕЖДАВА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРИ 100% ОБРАБОТЕНИ ПРОТОКОЛИ
Следваща 490 ГЛАСА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ГЕРБ И ПП В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАТАСТРОФА С АВТОБУС Е СТАНАЛА ДО ДАМАРСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

Катастрофа с автобус е станала в сряда вечерта до Дамарския мост в Сливен, научи Sliveninfo. На място е имало полиция и линейка. Инцидентът е станал около 22 часа. Очаквайте подробности!

Новини Сливен

ОТКРИТА БЕ ИЗЛОЖБА НА СЛИВЕНСКИ ХУДОЖНИЦИ В БЕРЛИН

Първата изложба на български художници в Германия за 2019 година е вече факт. Тя бе официално открита днес в Берлин. Изложбата представя творби на деветима сливенски автори: Димитрина Дойчинова, Мариана

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИ СЛИВЕНСКИ УЧЕНИЦИ ЗА ПРОЯВЕН ГРАЖДАНСКИ ДЪЛГ

Кметът Стефан Радев днес се срещна с учениците, с чиято намеса бе предотвратена кражба в Сливен. През месец януари тази година петимата младежи се натъкват на ограбена жена в безпомощно