МАРИЯ БАЛЪКЧИЕВА: ГЛАСУВАЙТЕ С № 26, ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ РОДИНАТА
07.06.2024 197 Прегледи

МАРИЯ БАЛЪКЧИЕВА: ГЛАСУВАЙТЕ С № 26, ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ РОДИНАТА

 

Уважаеми съграждани,

Заставам пред Вас с ясното съзнание и чиста съвест, с вярата в ценностите, с които съм откърмена и които отстоявам и следвам. Това са Родина, Род и Народ, достойнство, чест и човечност. Така съм възпитана, възпитавам и наследниците си в принципите, че благото на Родната и народа ни трябва да бъдат в основите на всяка една държавна политика, че всеки от нас има правото да живее достоен живот, с гордо вдигната глава, не със страх и унижение.

Всеки ден се сблъскваме с корупция, неадекватни и противоречащи на интересите на Родината политически решения, гнила социална политика, образование на ръба на колапса, икономика, която реално не съществува – доизживяваща последните си мигове.

Аз не искам да живеем скотски. Не искам децата ми да бъдат част от друга държава. Не искам да виждам обезлюдени села и градове. Не искам да виждам хора, ровещи в кофите за боклук. Не искам да виждам нито един мой сънародник отчаян, унижен и напускащ Родината ни!

Дедите  ни са защитавали земята ни с кръвта си, а днес същата тази земя я продават! Продават и нас – народа ни, защото нямат смелостта и честта да се изправят и да отстоят на родното.

В годината по няколко пъти и то все по избори, получавахме обещания за промяна, за демократичност, за просперитет. Промяната се оказа една подменка, демократичността беше скрита зад страха на хората да не изгубят прехраната си. Просперитетът го видяхме – безумно високи цени, семейства на ръба на бедността, пенсионери да нямат пари за хляб и лекарства. Това не е България, която аз искам да бъде и да оставя на децата си.

Смятам, че ние – гражданите имаме силата да променяме и да създаваме. От нас зависи да спрем безродниците, които обричат Родината и народа си на мизерия, обслужвайки чужди интереси и провеждайки политика на заличаване на българщината. За тях ние сме пешки, които те по усмотрение на господарите си разхвърлят из шахматната дъска.

Всеки, който мисли трезво вижда как България бива употребена-имаме повече средства за бежанци, отколкото за нашите деца. Имаме повече средства за една война, която не е наша, отколкото за това да укрепим границите си и да създадем една силна българска армия, такава, каквато е била в миналото ни – респектираща и боеспособна.

Време е, някой да опита да прекъсне опитите, да ни използват. Необходими са ни ЕДИНСТВО и СИЛА и колкото по-бързо го осъзнаем, толкова по-навреме ще дадем да се разбере, че със страната ни трябва да се съобразяват, не да ни смята за държава втора ръка.

Време е българският народ да се обедини и прогони натрапниците от родната политическа сцена, за да можем да бъдем отново равни с другите европейски народи така, както ни е завещал Апостола. И знаете ли? Виждала съм портретите му по стените на министерства, в кабинетите на политическите партии, но нито един от тези, които се подвизават там, нямат смелостта да го погледнат в очите, портретите са зад гърбовете им, защото са низки и той Апостолът ще ги презре.

Уважаеми граждани, време е чрез СИЛАТА на ЕДИНСТВОТО да си върнем Родината! Аз съм направила своя избор – съзнателно и с чест. И имам достойнството да се изправя пред Вас и да заявя, че моята кауза е и винаги ще бъде България и народът ми! Ако това е и вашата кауза, гласувайте с номер 26 на 9 юни !

Мария Балъкчиева, водач на листата на ВМРО в Сливен, за която може да гласувате с № 26.

Предишна ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ ВМРО В СЛИВЕН: ГЛАСУВАЙ
Следваща ДИМИТЪР СЯРОВ: НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА НИ РЕПУБЛИКА ОСТРО СА И НЕОБХОДИМИ СТРОИТЕЛИ, А НЕ РАЗРУШИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АНОНИМЕН ДАРИТЕЛ ОСИГУРИ ЦЕНЕН ДЕРМАТОСКОП ЗА КОЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН

Отделението по кожни и венерически болести към МБАЛ „Д-р Иван Селимински”- Сливен получи дарение по време на празниците. То включва дигитален дерматоскоп и фотоапарат за извършване на дерматоскопия, какъвто няма

Новини Сливен

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ СЛИВЕН И ЯМБОЛ ПУСНАХА ДВИЖЕНИЕТО ПО МАГИСТРАЛАТА

Протестиращите от Сливен и Ямбол пуснаха движението по магистрала „Тракия“. Аутобанът остана затворен близо 2 часа. Протестиращите от Сливен бяха блокирали източната част на пътния възел, към Бургас, а ямболци

Новини Сливен

НАД 250 НАРУШЕНИЯ ЗА ПРЕВИШАВАНЕ НА СКОРОСТТА СА ЗАСЕЧЕНИ ЗА СЕДМИЦА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Над 250 нарушения за превишаване на скоростта са засечени за седмица в област Сливен, съобщиха от пресцентъра на областната полиция. Те са заснети с техническо средство ЕЦОН, т. нар. тринога.