МАРИО КЛИМЕНТОВ СТАНА ЗАМ.-ДИРЕКТОР НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН – /обновена/
17.05.2024 1061 Прегледи

МАРИО КЛИМЕНТОВ СТАНА ЗАМ.-ДИРЕКТОР НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН – /обновена/

Марио Климентов е новият зам.-директор на ОДМВР – Сливен, научи Sliveninfo.  Тази сутрин той бе представен пред личния състав на дирекцията.

Марио Климентов бе избран за полицай на 2023 г в цяла България заради подземна нарколаборатория от 600 кв. м.

Акцията, за която Климентов е награден, е от 26 март. При нея е разкрита лабораторията, която е изградена под земята в селскостопанска база, в землището на новозагорското село Асеновец. През нея се влизало от стар микробус.. В 8 специално изградени помещения с площ около 600 кв.м., са намерени различни по брой и стадий на развитие насаждения от канабис. Общият брой на растенията е около 2000. Иззети са и 50 кг. суха листна маса. Всяко помещение е оборудвано със специална система за влажност, температура, вентилация, както и обособено помещение за сушене. Намерени са и 38 000 лева.

Ето официалното съобщение на МВР – Сливен във връзка с новото назначение.

Марио Климентов Георгиев поема поста на заместник-директор в Областна дирекция на МВР в Сливен. Той заменя на поста дългогодишния и уважаван служител на реда комисар Станимир Колев. От 15 май със заповед на министъра на вътрешните работи Марио Клиентов е назначен на длъжност заместник-директор, той и началник отдел „Криминална полиция” със специфично наименование комисар.

Комисар Марио Климентов Георгиев е роден през 1973 година в град Сливен. Започва работа в системата на МВР през 1996 година. Преминал е през всички нива от изпълнителски до ръководни длъжности. Преди да заема поста на заместник-директор е ръководител на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в дирекцията. На този пост той и екипът му постигат значителни резултати, като разкриването на една от най-големите и модерна лаборатория в страната за производство на наркотици му носи приза „Полицай на годината – 2023”. Многократно е награждаван за проявен висок професионализъм.

Днес на тържествена церемония пред състава на дирекцията старши комисар Димитър Величков поздрави комисар Климентов и му пожела здраве, сила и кураж в изпълнение на поставените цели.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ФОТОИЗЛОЖБА, ПОСВЕТЕНА НА БИОРАЗНООБРАЗИЕТО
Следваща ЛИНЕЙКА ОТКАРА ДЕТЕ СЛЕД СБЛЪСЪК НА ЛАРГОТО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КООРДИНАТОРЪТ НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ“ В ОБЩИНАТА СТАНА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН

Координаторът на движението на Мая Манолова „Изправи се.БГ“ за Община Сливен Антоний Андонов е назначен за зам.-областен управител. Заповедта му е подписана от премиера Стефан Янев. Андонов ще стъпи в

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЯН МОТОЦИКЛЕТИСТ

Полицейски служители са установили неправоспособен водач, който управлява нерегистрирано превозно средство под въздействието на алкохол. Проверката е извършена на 14 септември на път ІІ-53 в посока село Бяла. Спрян е

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ ПОДКРЕПИ КАНДИДАТИТЕ НА „ЛЕВИЦАТА!“ В ГОРНО АЛЕКСАНДРОВО И КРУШАРЕ

Лидерът на „ Левицата!“ в Сливен Стефан Пасков подкрепи кандидатите на коалицията в селата Горно Александрово и Крушаре. В Горно Александрово „Левицата!“ залага на Кръстьо Кръстев. „Той ще донесе промяната