МАРИЙКА ПЕТКОВА ОГЛАВИ СОЦИАЛИСТКИТЕ В СЛИВЕН
08.03.2024 1094 Прегледи

МАРИЙКА ПЕТКОВА ОГЛАВИ СОЦИАЛИСТКИТЕ В СЛИВЕН

 

Марийка Петкова е новият председател на Обединението на жените социалистки в БСП – Сливен. Пенсионираната учителка бе избрана в четвъртък вечерта. Тя заменя на моста Мария Едрева, която миналата година напусна партията. Марийка Петкова надделя при гласуването над Росица Маринова, която е действащ учител по физическо възпитание.

Надпреварата между двете стана част от големия сблъсък за председател на БСП, който ще се състои в края на месеца. Зад Петкова застанаха привърженици на ген. Кольо Милев, а зад Маринова бяха социалистите, подкрепящи Стефан Щилиянов.

Над 400 са жените-социалисти в община Сливен.

Предишна АВТОМОБИЛ ИЗГОРЯ В СЕЛО ПАНАРЕТОВЦИ
Следваща ГРАЖДАНСКИ ИНИЦИАТИВИ, ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЕРИОЗНА АВАРИЯ ОСТАВИ БЕЗ ПАРНО ЧАСТ ОТ ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Сериозна авария остави без парно част от центъра на Сливен. Предлагаме Ви съобщението на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД. Поради възникнала авария по топлопреносната  мрежа ще бъде спряно топлоподаването от 23.01.2018г.

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ СЛИВЕНСКИЯТ МИТРОПОЛИТ ЙОАНИКИЙ

Сливенският митрополит Йоаникий е починал. Новината бе потвърдена неофициално от източници в Сливенска митрополия. Владиката ни напусна на 84 години. Той стана сливенски митрополит през 1980 г., след смъртта на

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР БЕ ЗАДЪРЖАН ЗА 24 ЧАСА

Водач с алкохол 2,30 промила е установен от полицейски служители в сливенското село Гавраилово. На 31 март, около 23,30 часа, е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от