МАНДРАТА НА ПЛАМЕН КРУМОВ ОТКРИВА ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

МАНДРАТА НА ПЛАМЕН КРУМОВ ОТКРИВА ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

Мандрата на бизнесмена Пламен Крумов се казва „Войвода“. И за нея се знае, че прави истинско сирене и истински кашкавал от истинско мляко. Тя връща позабравения вкус на някогашните млечни продукти.

През месец септември мандрата ще открие фирмен магазин в Сливен, където ще се продават всички продукти на дружеството. Магазинът се намира на бул. „Христо Ботев“, до гумаджийницата. Много скоро той ще отвори врати за претенциозните сливенски клиенти. Мандра „Войвода“ вече има един фирмен магазин, който се намира в Бургас.

Всъщност качествените продукти са резултат на много работа и стройна организация.

„Работата и организацията винаги са стояли в основата на моите успехи – и като футболист, и като бизнесмен и като политик“, каза пред Sliveninfo Пламен Крумов. Преди години той бе виртуозен нападател, а днес успява в областта на бизнеса и политиката.
Мандра „Войвода“ е семейна мандра, намираща се в с.Желю Войвода, в подножието на Стара планина, област Сливен. Създадена в края на 2018г., основната цел на Mандрата е да произвежда продукти с изцяло качествен и натурален състав.

„Добиваме млякото от собствената си кравеферма, което ни осигурява 100% качествен контрол на суровината и крайният продукт.
Производство “Войвода” разполага с разнообразни артикули, с гарантиран чист произход и това е основното, заради което сме любими на много хора. Мандра Войвода може да ви предложи вкусно сирене и кашкавал, кисело мляко с невероятна текстура, уникално краве масло и чудесен катък със сирене. Който е опитал казва, че вкусът им е като от „едно време“. Ще пазим тази автентичност, защото държим на традициите!“, категоричен е Пламен Крумов.

Предишна ШАХМАТНИЯТ ОПИТ НАДДЕЛЯ НАД БЪРЗИНАТА В ЯБЛАНОВО
Следваща ВСЯКО ПОСЕЩЕНИЕ В "ЛИНА" ВИ НОСИ БЕЗПЛАТНО ИЗСЛЕДВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАНДАЛИ ПОТРОШИХА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА В ПАРК „АСЕНОВЕЦ“

Осветителни тела в парк „Асеновец“ са изпочупени след две прояви на вандализъм, информира управителят на общинската фирма „Общинска охрана и СОТ“ – Сливен Петко Чолаков. Набезите са станали на 8

Новини Сливен

SOS: СЛУЖИТЕЛКА НА МВР – СЛИВЕН ИМА НУЖДА ОТ КРЪВНА ПЛАЗМА

Ръководството и служителите на ОДМВР-Сливен се обръщат с молба за осигуряване на кръвна плазма от преболедували COVID-19. Кръвната плазма е необходима за лечението на Славка Иванова Господинова, системен оператор в

Новини Сливен

ПОЖАРНИКАРИ СПАСИХА КРАВА, ПАДНАЛА В НАПОИТЕЛЕН КАНАЛ

Екип на РСПБЗН-Сливен е помогнал при изваждане на паднало животно /крава/ в напоителен канал до помпена станция зад ТЕЦ-Сливен. Инцидентът е станал на 26 септември в 08,10 часа. Животното е