МАНДРАТА НА ПЛАМЕН КРУМОВ ОТКРИВА ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН
04.09.2023 17732 Прегледи

МАНДРАТА НА ПЛАМЕН КРУМОВ ОТКРИВА ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

Мандрата на бизнесмена Пламен Крумов се казва „Войвода“. И за нея се знае, че прави истинско сирене и истински кашкавал от истинско мляко. Тя връща позабравения вкус на някогашните млечни продукти.

През месец септември мандрата ще открие фирмен магазин в Сливен, където ще се продават всички продукти на дружеството. Магазинът се намира на бул. „Христо Ботев“, до гумаджийницата. Много скоро той ще отвори врати за претенциозните сливенски клиенти. Мандра „Войвода“ вече има един фирмен магазин, който се намира в Бургас.

Всъщност качествените продукти са резултат на много работа и стройна организация.

„Работата и организацията винаги са стояли в основата на моите успехи – и като футболист, и като бизнесмен и като политик“, каза пред Sliveninfo Пламен Крумов. Преди години той бе виртуозен нападател, а днес успява в областта на бизнеса и политиката.
Мандра „Войвода“ е семейна мандра, намираща се в с.Желю Войвода, в подножието на Стара планина, област Сливен. Създадена в края на 2018г., основната цел на Mандрата е да произвежда продукти с изцяло качествен и натурален състав.

„Добиваме млякото от собствената си кравеферма, което ни осигурява 100% качествен контрол на суровината и крайният продукт.
Производство “Войвода” разполага с разнообразни артикули, с гарантиран чист произход и това е основното, заради което сме любими на много хора. Мандра Войвода може да ви предложи вкусно сирене и кашкавал, кисело мляко с невероятна текстура, уникално краве масло и чудесен катък със сирене. Който е опитал казва, че вкусът им е като от „едно време“. Ще пазим тази автентичност, защото държим на традициите!“, категоричен е Пламен Крумов.

Предишна ШАХМАТНИЯТ ОПИТ НАДДЕЛЯ НАД БЪРЗИНАТА В ЯБЛАНОВО
Следваща ВСЯКО ПОСЕЩЕНИЕ В "ЛИНА" ВИ НОСИ БЕЗПЛАТНО ИЗСЛЕДВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Ченге хваща напушен наркоман в зоопарка. Той естествено отрича да е друсан. Ченгето решава да го тества… води го пред клетката на кенгуруто. – Я кажи – какво животно е

Новини Сливен

ДЕСИСЛАВА ИЛИЕВА, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ ЗА БЛИЗО 35 МЛН. ЛЕВА СА ИЗПЪЛНЯВАНИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕЗ МАНДАТ 2015 – 2020 ГОДИНА

Въпрос: Г-жо Илиева, Вие сте член на Комисията по европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи в Общински съвет. В края на първия мандат на кмета Стефан Радев, можем ли

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИКО В СЛИВЕН

На 16 юни е задържан 39-годишен мъж за притежание на наркотик- пико. Полицейски служители на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен, при ежедневния контрол по противодействие на наркорозпространението, са