МАНДРАТА НА ПЛАМЕН КРУМОВ ВРЪЩА ВКУСА НА ИСТИНСКИТЕ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
януари 20, 2023 8369 Прегледи

МАНДРАТА НА ПЛАМЕН КРУМОВ ВРЪЩА ВКУСА НА ИСТИНСКИТЕ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Мандрата на бизнесмена Пламен Крумов се казва „Войвода“. И за нея се знае, че прави истинско сирене и истински кашкавал от истинско мляко. Тя връща позабравения вкус на някогашните млечни продукти.

Всъщност качествените продукти са резултат на много работа и стройна организация.

„Работата и организацията винаги са стояли в основата на моите успехи – и като футболист, и като бизнесмен и като политик“, каза пред Sliveninfo Пламен Крумов. Преди години той бе виртуозен нападател, а днес успява в областта на бизнеса и политиката.

Мандра „Войвода“ е семейна мандра, намираща се в с.Желю Войвода, в подножието на Стара планина, област Сливен. Създадена в края на 2018г., основната цел на Mандрата е да произвежда продукти с изцяло качествен и натурален състав.

„Добиваме млякото от собствената си кравеферма, което ни осигурява 100% качествен контрол на суровината и крайният продукт.

Производство “Войвода” разполага с разнообразни артикули, с гарантиран чист произход и това е основното, заради което сме любими на много хора. Мандра Войвода може да ви предложи вкусно сирене и кашкавал, кисело мляко с невероятна текстура, уникално краве масло и чудесен катък със сирене.  Който е опитал казва, че вкусът им е като от „едно време“. Ще пазим тази автентичност, защото държим на традициите!“, категоричен е Пламен Крумов.

Предишна УЧЕНИЦИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ИКОНОМИКА В СЛИВЕН ГОСТУВАХА НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ
Следваща УЧЕНИЦИТЕ ОТ СПОРТНО УЧИЛИЩЕ И СА“БИОКОМ“ – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРАТ В СЪБОТА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР В ПОМОЩ НА СТОЯН СТОЯНОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ЗАДЪРЖА ПОД СТРАЖА ОБВИНЯЕМ ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА СЛЪРТ ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ ВСЛЕДСТВИЕ НА УМИШЛЕНО НАНЕСЕНА ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА

На 13.01.2022 г. Окръжен съд – Сливен, по искане на Окръжна прокуратура – Сливен, взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия Михаил К., на 54г. На Михаил К.

Новини Сливен

ХОМЕОПАТ № 1 У НАС ЩЕ ИЗВЪРШВА ПРЕГЛЕДИ В СЛИВЕН

Д-р Дора Пачова (председател на Асоциацията на лекарите хомеопати в България, хомеопат с дългогодишна практика и преподавател) ще консултира пациенти на Д-р Гергана Александрова и Д-р Галина Пенкова на 03.12.17г(неделя)

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Уважаеми съграждани, Отново сме изправени пред избори. Те ще се проведат в условия на политическа нестабилност у нас и по света. Това са първите избори през последните 30 години, които