МАЛЪК ПРОТЕСТ НА ГОЛЕМИ ХОРА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН
януари 16, 2023 1095 Прегледи

МАЛЪК ПРОТЕСТ НА ГОЛЕМИ ХОРА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Граждани протестираха срещу насилието над животни. Протестът се проведе в неделя след обед пред сградата на общината в центъра на Сливен.

„Протестираме срещу неработещите институции. Настояваме за по-строги наказания над насилниците на животни. Не трябва да има само административни санкции, но и ефективни присъди“, заяви Неделина Савова, която бе организатор на проявата. Според нея в голямата си част българите се страхуват да подават сигнали за насилие над животни. В повечето случаи се оказва, че това са техни съседи.

В протеста се включиха няколко десетки души. Което може да го определи като малък за мащабите на Сливен. Участниците обаче със сигурност имат големи сърца и знаят, че насилието над животни е прелюдия към насилието над хора.

 

Георги Мангинов

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОГАТО "РОДИТЕЛСКИЯТ КОНТРОЛ" НЕ Е САМО РЕЖИМ НА ДИСТАНЦИОННОТО ... ОТ ТАЛАНТА СЕ РАЖДА ШАМПИОН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

27-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ДА ШОФИРА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. На 2 август е извършена проверка на 27-годишния И.П., водач на лек автомобил „Мерцедес“. При проверката за

Новини Сливен

6,5 Е ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ КЪМ 10,30 ЧАСА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

11 167 от общо 172 169 избиратели в област Сливен упражниха правото си на вот в изборите за народни представители към 10,30 часа на 4 април, съобщиха от областната администрация.

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ТРЕТИЯ ЕТАП НА 67-А МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ

Градът под Сините камъни ще бъде домакин на третия етап от 67-ата Международна колоездачна обиколка на България. Колоездачната колона ще бъде посрещната в града на 30 юли. Надпреварата е включена