МАЛКИЯТ МАГАЗИН НА АЛЬОША ПРОДАВА НАЙ-МНОГО ЧАСОВНИЦИ В СЛИВЕН
януари 24, 2023 9925 Прегледи

МАЛКИЯТ МАГАЗИН НА АЛЬОША ПРОДАВА НАЙ-МНОГО ЧАСОВНИЦИ В СЛИВЕН

Ако искате хубав часовник, посетете магазина на Альоша. На самото ларго е, по диагонал на заведението на „Маки”. Не е за вярване, че в това малко магазинче се продават най-много часовници в Сливен.

„Нашите часовници са за всеки джоб – има масови, но и елитни марки”, споделя собственикът Алексей Василев, когото съучениците му наричат Альоша. Той е завършил ПМГ „Добри Чинтулов” и вече 31 години отговаря за продажбата на часовници в магазина.

„В началото продавахме и детски играчки, които бяха приоритет на моите родители. Сега предлагаме часовници, батерии, сувенири и други”, казва Алексей Василев.

Магазинът на ларгото в Сливен има редовни клиенти. Наскоро баба и майка са купили часовник на своя внук. Така,  и тримата са с часовници от магазина на Альоша.

Собственикът трудно се ядосва. Винаги посреща клиентите с лека усмивка и е много търпелив. Едновременно може да обслужва дори трима клиенти. Неговото голямо щастие е, когато вечер си спомни за доволен клиент.

В свободното си време Альоша спортува, а истинското му хоби е риболовът.

 

Георги Мангинов

Предишна ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА ВИПУСК'2022 НА "ФАКУЛТЕТ И КОЛЕЖ - СЛИВЕН"
Следваща ШЕФЪТ НА ТЕЦ – СЛИВЕН ИНЖ.ПАВЛИН КОСТОВ: ИЗБЕРЕТЕ ДИСТАНЦИОННИ УРЕДИ ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН НАБИРА ПЕРСОНАЛ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ ПО ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА+ В ОБЩИНА СЛИВЕН“

Във връзка с изпълнение на Проект BG05M9OP001-6.002-0047-C01  „Патронажна грижа + в Община Сливен“ по процедура № BG05M9OP001-6.002  „Патронажна грижа + “ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

Новини Сливен

ФИРМА „MG COMPUTERS“ ПОЗДРАВЯВА СВОИТЕ КЛИЕНТИ, КОНТРАГЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ С НАСТЪПВАЩИТЕ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ

С настъпването на един от най-прекрасните християнски празници ръководството на фирма „MG Computers“ поздравява своите клиенти, партньори и служители. Нека да запазим магията на Коледната нощ през цялата година, за

Новини Сливен

БАЗАРЪТ ЗА ПРОДАЖБА НА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 10 ФЕВРУАРИ ДО 1 МАРТ

Традиционният базар за мартеници в Сливен ще се проведе от 10 февруари до 1 март. Със заповед на кмета Стефан Радев са определени и следните места за търговия на открито: