МАЛКИЯТ МАГАЗИН НА АЛЬОША ПРОДАВА НАЙ-МНОГО ЧАСОВНИЦИ В СЛИВЕН
24.01.2023 10817 Прегледи

МАЛКИЯТ МАГАЗИН НА АЛЬОША ПРОДАВА НАЙ-МНОГО ЧАСОВНИЦИ В СЛИВЕН

Ако искате хубав часовник, посетете магазина на Альоша. На самото ларго е, по диагонал на заведението на „Маки”. Не е за вярване, че в това малко магазинче се продават най-много часовници в Сливен.

„Нашите часовници са за всеки джоб – има масови, но и елитни марки”, споделя собственикът Алексей Василев, когото съучениците му наричат Альоша. Той е завършил ПМГ „Добри Чинтулов” и вече 31 години отговаря за продажбата на часовници в магазина.

„В началото продавахме и детски играчки, които бяха приоритет на моите родители. Сега предлагаме часовници, батерии, сувенири и други”, казва Алексей Василев.

Магазинът на ларгото в Сливен има редовни клиенти. Наскоро баба и майка са купили часовник на своя внук. Така,  и тримата са с часовници от магазина на Альоша.

Собственикът трудно се ядосва. Винаги посреща клиентите с лека усмивка и е много търпелив. Едновременно може да обслужва дори трима клиенти. Неговото голямо щастие е, когато вечер си спомни за доволен клиент.

В свободното си време Альоша спортува, а истинското му хоби е риболовът.

 

Георги Мангинов

Предишна ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ВРЪЧВАНЕ НА ДИПЛОМИТЕ НА ВИПУСК'2022 НА "ФАКУЛТЕТ И КОЛЕЖ - СЛИВЕН"
Следваща ШЕФЪТ НА ТЕЦ – СЛИВЕН ИНЖ.ПАВЛИН КОСТОВ: ИЗБЕРЕТЕ ДИСТАНЦИОННИ УРЕДИ ЗА ДЯЛОВО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖИТЕЛИТЕ НА КОТЛЕНСКОТО СЕЛО НЕЙКОВО ЧЕСТВАТ ХРАМОВ ПРАЗНИК НА ЦЪРКВАТА СИ „СВЕТА ТРОИЦА“

Ден след Петдесетница, жителите на котленското село Нейково отбелязаха с молитва и курбан за здраве и берекет храмовия празник на църквата си „Света Троица“. Водосветът беше отслужен от отец Тихон

Новини Сливен

62-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБА НА 160 ПАКЕТА ХАРТИЯ

На 28 юни в РУ-Сливен е заявена кражба на 160 пакета копирна хартия на стойност около 920 лева от офис на фирма в центъра на град Сливен. След проведените незабавни

Новини Сливен

ПЪРВИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „Д-Р СИМЕОН ТАБАКОВ” Е ЗАСЛУЖИЛИЯТ ИСТОРИК ВАСИЛ ДЕЧЕВ

На 18 май 2019 г. в 17.00 часа, пред сградата на РИМ – Сливен тържествено ще бъде връчена новоучредената награда „Д-р Симеон Табаков” на Васил Дечев. Наградата се дава за