МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ
юни 19, 2021 2362 Прегледи

МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ

Истински съботен празник в Сливен. Малки футболисти от три сливенски тима и два отбора от Стара Загора се включиха в надпреварата за купата на Братя Гочеви. Двамата бизнесмени от Сливен са организатори на събитието, което се провежда през уикенда на спортен комплекс „Ника”.

Първото място и купата грабнаха футболистите на клуб „Ника”, които празнуваха с отваряне на бутилки шампанско.

„Честито на победителите! Искам обаче да подчертая, че в този турнир всички са победители. Благодаря на организаторите за прекрасното състезание”, заяви зам.-кметът на Сливен Румен Иванов.

„Нашият клуб „Ника” съществува само от 2,5 години, но ние имаме основна цел – тези днешни малки победители да станат състезатели на клуб „Ника” в А група. Спортът е здраве и възпитава човек да бъде организиран. Затова ние ще продължаваме тази си дейност. През септември ще организираме още един турнир, но вече с повече отбори”, заяви бизнесменът З. Гочев.

Той и зам.-кметът Румен Иванов раздадоха от името на организаторите спортни фланелки и чорапи на всички участници в надпреварата.

Второто място в турнира взе клуб „Шампион” от Стара Загора, трети са ФК „Сливен”, 4-ти станаха клуб „Олимпия” от Стара Загора, а пети отборът на „Сините камъни”- Сливен.

Предишна ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕДСТОИ ЕДНОДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Общинската преброителна комисия за община Сливен, област Сливен, съвместно с ТСБ – Югоизток, организира еднодневно обучение за всички лица, одобрени за преброители, контрольори и резерви за Преброяването на населението и

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА – ДИМИТРОВДЕН

Уважаеми съграждани, Скъпи приятели, Навръх Димитровден – празника на Сливен, ви пожелавам здраве, късмет, много успехи и нека всеки дом е изпълнен с уют и топлина! Думите никога не стигат,

Новини Сливен

В НОВА ЗАГОРА ЗАДЪРЖАХА ШОФЬОР, УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ

Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 7 юли, в 20,40 часа, на ул.“Патриарх Евтимий“, е извършена проверка на 41-годишния М.М.