МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ
юни 19, 2021 2846 Прегледи

МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ

Истински съботен празник в Сливен. Малки футболисти от три сливенски тима и два отбора от Стара Загора се включиха в надпреварата за купата на Братя Гочеви. Двамата бизнесмени от Сливен са организатори на събитието, което се провежда през уикенда на спортен комплекс „Ника”.

Първото място и купата грабнаха футболистите на клуб „Ника”, които празнуваха с отваряне на бутилки шампанско.

„Честито на победителите! Искам обаче да подчертая, че в този турнир всички са победители. Благодаря на организаторите за прекрасното състезание”, заяви зам.-кметът на Сливен Румен Иванов.

„Нашият клуб „Ника” съществува само от 2,5 години, но ние имаме основна цел – тези днешни малки победители да станат състезатели на клуб „Ника” в А група. Спортът е здраве и възпитава човек да бъде организиран. Затова ние ще продължаваме тази си дейност. През септември ще организираме още един турнир, но вече с повече отбори”, заяви бизнесменът З. Гочев.

Той и зам.-кметът Румен Иванов раздадоха от името на организаторите спортни фланелки и чорапи на всички участници в надпреварата.

Второто място в турнира взе клуб „Шампион” от Стара Загора, трети са ФК „Сливен”, 4-ти станаха клуб „Олимпия” от Стара Загора, а пети отборът на „Сините камъни”- Сливен.

Предишна ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

18-ГОДИШНО МОМИЧЕ ПОСТРАДА ПРИ КАТАСТРОФА С МОТОР

На 28 юли, около 18,15 часа, е получено съобщение за настъпило пътно произшествие в землището на с.Калояново. Мотоциклет „Хонда“, управляван от водач на 32 години при движение по общински път

Новини Сливен

БОРИС ШЕЙТАНОВ: НИЕ СМЕ ЗА АДЕКВАТНИ, НО И НАВРЕМЕННИ МЕРКИ ЗА БИЗНЕСА

Борис Шейтанов е роден в Сливен. Завършил е Университет по бизнес мениджмънт и хотелиерство в Хага, Нидерландия. В момента е мениджър на застрахователен офис. В последните години е успял да

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 06.12 /четвъртък/ поради ремонтни работи ще бъде прекъснато водоподаването в района на бул.“Х.Димитър“,ул.“Дели Ради“ и 6–то СОУ до 15.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.