МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ
юни 19, 2021 2118 Прегледи

МАЛКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА КЛУБ „НИКА” СПЕЧЕЛИХА ТУРНИРА НА БРАТЯ ГОЧЕВИ

Истински съботен празник в Сливен. Малки футболисти от три сливенски тима и два отбора от Стара Загора се включиха в надпреварата за купата на Братя Гочеви. Двамата бизнесмени от Сливен са организатори на събитието, което се провежда през уикенда на спортен комплекс „Ника”.

Първото място и купата грабнаха футболистите на клуб „Ника”, които празнуваха с отваряне на бутилки шампанско.

„Честито на победителите! Искам обаче да подчертая, че в този турнир всички са победители. Благодаря на организаторите за прекрасното състезание”, заяви зам.-кметът на Сливен Румен Иванов.

„Нашият клуб „Ника” съществува само от 2,5 години, но ние имаме основна цел – тези днешни малки победители да станат състезатели на клуб „Ника” в А група. Спортът е здраве и възпитава човек да бъде организиран. Затова ние ще продължаваме тази си дейност. През септември ще организираме още един турнир, но вече с повече отбори”, заяви бизнесменът З. Гочев.

Той и зам.-кметът Румен Иванов раздадоха от името на организаторите спортни фланелки и чорапи на всички участници в надпреварата.

Второто място в турнира взе клуб „Шампион” от Стара Загора, трети са ФК „Сливен”, 4-ти станаха клуб „Олимпия” от Стара Загора, а пети отборът на „Сините камъни”- Сливен.

Предишна ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

80 000 КЪСА ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ СА ИЗЗЕТИ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

Контрабандната стока е иззета при спецакция по противодействие на престъпления против данъчната система от Икономическа полиция в Сливен. На 17 ноември са предприети действия по установяване на лица, занимаващи се

Новини Сливен

ПРОКУРАТУРАТА ОБРАЗУВА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ЗА ПАНИКАТА В СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА

Окръжната прокуратура в Сливен вече е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител за паниката сред деца и родители в училища, съобщи БНТ. Териториалната дирекция на ДАНС и Областната дирекция на

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ЗДРАВЕТО – 7 АПРИЛ

Кметът Стефан Радев изпрати поздравителни адреси до лечебните заведения в Сливен по повод Световния ден на здравето – 7 април. Той поздравява всички работещи в сферата на здравеопазването по повод