МАКЕДОНЕЦ ОТ ЯМБОЛ СТАНА ТЪРСЕН СЪДОВ ХИРУРГ В ДКЦ-2 – СЛИВЕН
март 26, 2019 15212 Прегледи

МАКЕДОНЕЦ ОТ ЯМБОЛ СТАНА ТЪРСЕН СЪДОВ ХИРУРГ В ДКЦ-2 – СЛИВЕН

Той е роден в Македония. Завършва медицина във Варна. Живее в Ямбол, откъдето е съпругата му, която е ортопед.

От няколко месеца д-р Еркан Реджепоглу работи на две места в Сливен – в отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Хаджи Димитър” и в ДКЦ-2. Където вече има опашка от пациенти пред неговия кабинет.

„Винаги посрещам пациентите с усмивка и добра дума. По същия начин ги изпращам. Важно е те да са спокойни, защото в повечето случаи са преминали през доста лекари, преди да стигнат до съдовия хирург, където нещата се изясняват.”, заяви д-р Реджепоглу пред Sliveninfo.

Днешният специалист по съдова хирургия е лекар от 2005 г.. След завършване на обучението по медицина във Варна, д-р Еркан Реджепоглу става личен лекар в Тетово, Македония. Осем месеца по-късно обаче любовта взема връх и той се мести в Ямбол, където се жени за своя състудентка от Варна. Днес семейството лекари има момченце на две години и момиченце на седем години. „Те са нашето щастие” категоричен е д-р Реджепоглу.

Малцина в Сливен знаят, че днешният съдов хирург е работил 5 години като гинеколог в Областната болница на Ямбол. Успоредно с това е изкарал 10 години в спешното отделение и е практикувал съдова хирургия.

„Бях изключително натоварен, носих три дини под една мишница, но не съжалявам, защото натрупах изключителен опит. С течение на времето остана само съдовата хирургия, която специализирах. В момента извършвам всякакви операции – венозни и артериални. Важно е да се знае, че ранното откриване на заболяването е много добра гаранция за резултатен изход от лечението. Затова призовавам моите колеги – лични  лекари, фелдшери и медицински сестри да изпращат пациентите директно при съдовите хирурзи, когато се налага”, заявява д-р Реджепоглу.

Интервюто с него трябва да е максимално делово, защото пред кабинет номер 46 Б в ДКЦ-2 – Сливен се е извила опашка. Все повече пациенти от Сливен и региона разбират, че има защо да търсят добрия специалист по съдова хирургия.

Д-р Реджепоглу може да бъде намерен всеки ден от 14 часа в ДКЦ-2.

 

Георги Мангинов

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДГОТВЯ ДВА КЛЮЧОВИ ЗА ГРАДА ПРОЕКТА, ЕДИНИЯТ ВКЛЮЧВА ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ЛИФТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СУПЕРМАРКЕТИ „МЕРКАНТО“ ПОЗДРАВЯВА СВОИТЕ КЛИЕНТИ, ПАРТНЬОРИ И РАБОТНИЦИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Супермаркети „Мерканто“ поздравява своите многобройни клиенти, партньори, работници и служители с настъпващите празници. През изминалите години ние доказахме, че денонощният труд, интелигентното управление, смелите решения и уважението в крайна сметка

Новини Сливен

42 КГ. НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН СА ИЗЗЕТИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА

42 килограма нелегален тютюн и 520 къса цигари без бандерол за иззети при операция срещу незаконната търговия с тютюневи изделия на територията на Сливен и Котел. На 6 юни служители

Новини Сливен

УЧЕНИК Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПОВРЕЖДАНЕ НА ЧЕШМА

Новозагорски криминалисти са задържали непълнолетно момче за умишлено причинени материални щети на обществен обект. Около 00,22 часа на 14 април в района на централната пешеходна зона на град Нова Загора

1 коментар

  1. mafin365
    април 17, 03:25

    … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: sliveninfo.bg/македонец-от-ямбол-стана-търсен-съдов/ […]

Остави коментар

fifteen + three =