МАЙОР ОЦЕЛЯ ПО ЧУДО ПРИ КАТАСТРОФА ТАЗИ СУТРИН
16.05.2022 2466 Прегледи

МАЙОР ОЦЕЛЯ ПО ЧУДО ПРИ КАТАСТРОФА ТАЗИ СУТРИН

Майор от армията оцеля по чудо при катастрофа, станала рано тази сутрин на магистрала „Тракия” в участъка между Нова Загора и Сливен, научи Sliveninfo. Офицерът се е движил с лек автомобил „Тойота”. Колата е пробила мантинелите, минала е през насрещното платно и се е обърнала.

„На този етап може да се каже, че майорът е изкарал късмет. Въпреки сериозната катастрофа той има само 2 счупени ребра. Настанен е в болница, без опасност за живота”, заяви пред Sliveninfo полк. Христо Тинев, военно –окръжен прокурор на Сливен.

Случаят се разследва, но най-вероятната причина е заспиване на шофьора, който не е употребил алкохол.

Предишна МЪЖ ОТ СЛИВЕН СЕ ПРОСТРЕЛЯ С ПИСТОЛЕТ В ГЛАВАТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЕНСИОНЕРКА ХАРИЗА 4000 ЛЕВА НА ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ

77-годишна жена от град Сливен е станала жертва на телефонна измама. На 22 януари жената е била въведена в заблуждение, че помага на органите на реда за залавянето на телефонни

Новини Сливен

ПОСЛЕДНИТЕ ЗАРАЗЕНИ С COVID – 19 В СЛИВЕН ЖИВЕЯТ НА ЕДНА И СЪЩА УЛИЦА, НО НЕ СЕ ПОЗНАВАЛИ

Две жени, които не се познават, са новите пациенти. Едната, на 43 години, е имала контакт с дъщеря си, която се е завърнала от Англия, а другата, на 58 г.

Новини Сливен

ИНЖЕНЕР – ТЕХНОЛОГ ВАНЯ ПРОДАНОВА: ОБЩЕСТВОТО НИ ИМА НУЖДА ОТ ХОРА КАТО СТЕФАН ПАСКОВ

Инж. техн. Ваня Проданова, кандидат за народен представител от листата на „Изправи се! Мутри вън!“ е добре позната на обществеността в гр. Сливен като човек с гражданска позиция, активен филантроп