МАЙКА ОТ СЛИВЕН ТЪРСИ ПОМОЩ ЗА 9-ГОДИШНИЯ СИ СИН ИВЕЛИН, КОЙТО ИМА СПЕШНА НУЖДА ОТ ОПЕРАЦИЯ

МАЙКА ОТ СЛИВЕН ТЪРСИ ПОМОЩ ЗА 9-ГОДИШНИЯ СИ СИН ИВЕЛИН, КОЙТО ИМА СПЕШНА НУЖДА ОТ ОПЕРАЦИЯ

Казвам се Даниела Митева, майка съм на Ивелин Бонев.

Момчето ми е на 9 години и страда от ДЦП, спастична диплегия.

Ивко се роди преждевременно в 26г.с. и с тегло едва 800 грама, на 29 май 2009г. Три месеца беше в болница в Стара Загора. Мислехме, че най-лошото е минало, но когато детето ни беше на около годинка, осъзнахме, че изостава в развитието си.

Започнахме рехабилитация. Преди 3 години направихме няколко операции за отпускане на сухожилията, след които състоянието на Ивко значително се подобри.

Тепърва ни предстои дълъг път и имаме нужда от вашата подкрепа.

От няколко месеца Ивко започна да се оплаква, че го болят коленете и му стана трудно да ходи. Направихме няколко консултации с различни ортопедия, които ни съветват да го подложи отново на операции.

Свързахме се с клиника в Истанбул, която ни предлага да се направят изследвания и снимки, за да се установи какво е състоянието на детето и да се реши как да се продължи лечението.

Искам да благодаря на всички които подадоха ръка на нашето малко слънчице.Успяхме да съберем сумата за прегледа при ортопеда .След направения преглед и снимки той ни препоръча да направим операция.Понеже направените до сега операции са неуспешни и в следствие му отслабват мускулите и с всеки изминал ден му става все по трудно да върви.Ако не се направи операция след време няма да може да върви дори и с проходилка ще бъде зависим изцяло от друг човек.

Желанието на Ивко за Коледа е най-обикновено,да получи играчка. Преди няколко дни той ми сподели,че има още едно специално желание за Коледа.ДА БЪДЕ САМОСТОЯТЕЛЕН.

Ако може да не ходя в училище да му помагам,защото никоя друга майка не ходи.

Можели мамо поне за един ден да не идваш ми каза,защото искам да се науча да бъда самостоятелен!

Затова отново се обръщам към всички добри хора с огромна молба за помощ.Сумата която ни искат за операцията е 20840 евро.Сума която не можем да си позволим.Сума от която зависи бъдещето на моето дете.

Подайте ръка на Ивко, за да може да има детство и бъдеще!

Благодаря ви от сърце!

 

https://helpkarma.com/campaign/pomosht-za-ivko-231?fbclid=IwAR0t_tYNwGRhDOfaY45FClbnCUf6hMF4dt4fuBAI

Предишна ПОЧИТАМЕ СВЕТИ САВА
Следваща ЯНИЦА ПЕТКОВА ОТ СЛИВЕН ГРАБНА БРОНЗ ОТ СВЕТОВНОТО ПО САМБО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

УДАР МЕЖДУ ДВЕ КОЛИ ЗАТВОРИ ОСНОВНА УЛИЦА В СЛИВЕН

  „Хонда“ и „Лада“ се удариха около 16.30 часа днес на улица „Раковска“ в Сливен. Руската кола е със сериозни щети. На място има полиция, а движението в участъка е

Новини Сливен 0 коментара

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ВЗЕ РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА И ЛИКВИДАЦИЯ НА „ЦЕНТЪР ЗА КОЖНО – ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“ – СЛИВЕН

На редовно заседание на Общинския съвет, което се състоя днес в зала „Май“, беше взето решение да се прекрати дейността на “Център за кожно – венерически заболявания“ – Сливен ЕООД.

Новини Сливен 0 коментара

СЪС СПОРТЕН ПРАЗНИК ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ ОБЛАГОРОДЕНИЯТ ПАРК ЗА СПОРТ И ОТДИХ ОКОЛО ЗАЛАТА НА КЛУБ ПО БОРБА „СТАНКА ЗЛАТЕВА“ В СЛИВЕН

Със спортен празник, на 28 април, ще бъде открит облагороденият парк за спорт и отдих около залата на Клуб по борба „Станка Златева“ в Сливен. В програмата са включени турнир

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

8 + thirteen =