МАГИЯ В СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ ТУИДА ТОЗИ ПЕТЪК
май 17, 2021 451 Прегледи

МАГИЯ В СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ ТУИДА ТОЗИ ПЕТЪК

Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „Златна Котка“ – Quick Hands Project представят новия си проект „Царете на Магията“ в град Сливен този петък.В рамките на целия ден магьосници и илюзионисти ще забавляват жителите и гостите на града с най-различни жанрове на изкуството. През деня в центъра на града млади магьосници ще демонстрират своите умения в най-популярния в последните години жанр „магия от близо“ (close-up magic).
За най-любознателните организаторите са предвидили Работилница за фокусници, която ще се проведе между 16:00 и 17:00 часа пред Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“.

Празникът на магията ще завърши със спектакъла „Царете на Магията“ в средновековната крепост Туида от 20:30 часа.
Проектът се осъществява с подкрепата на Национален фонд култура, а негови партньори са Фондация „За нашите деца“, Съюз на илюзионистите в България – СИБ, Дарик радио и с любезното съдействие на Община Сливен и Крепост Туида.

Пълната програма на събитията ще откриете в прикачения файл, а за повече информация около дейностите на сдружение Quick Hands Project можете да посетите официалнатаFacebook страницана организацията.
За повече въпроси и информация не се колебайте да ме потърсите на посочените контакти.

Предишна ФУРОР ЗА УЧЕНИЧКИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ
Следваща УЧЕНИЦИ ОТ 1 ДО 4 КЛАС В СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВАТ В ОБЩОГРАДСКО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПОВОД 24 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

37 ДОМУВАЩИ НА „КАЧУЛКА“ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗА COVID-19

37 домуващи в специализираното социално заведение за мъже и жени с умствена изостаналост „Качулка“ са с положителни проби за COVID-19, съобщиха от Областния кризисен щаб. Резултатите от изследванията излязоха през последното денонощие.

Новини Сливен

ПРОВЕЖДА СЕ 11-ТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АСОЦИАЦИЯ „ОБЩИНСКИ ГОРИ“

Кметът Стефан Радев  участва в 11-то Общо събрание на Асоциация „Общински гори“, което се провежда днес в град Самоков. Предвидено е участниците да се запознаят с доклад на Управителния съвет за

Новини Сливен

ЗАПОЧВАТ СТРОИТЕЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЕЛОАЛЕИТЕ ПО БУЛЕВАРДИТЕ „ПАНАЙОТ ХИТОВ“, „6-ти СЕПТЕМВРИ“ И „СТЕФАН КАРАДЖА“

Продължава асфалтирането на новите велоалеи по булевардите „Христо Ботев“ и „Бургаско шосе“. На определени участъци от булевардите „Панайот Хитов“, „6-и септември“ и „Стефан Караджа“ започват товаро-разтоварни дейности на строителни материали