МАГИЯ В СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ ТУИДА ТОЗИ ПЕТЪК
май 17, 2021 630 Прегледи

МАГИЯ В СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ ТУИДА ТОЗИ ПЕТЪК

Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „Златна Котка“ – Quick Hands Project представят новия си проект „Царете на Магията“ в град Сливен този петък.В рамките на целия ден магьосници и илюзионисти ще забавляват жителите и гостите на града с най-различни жанрове на изкуството. През деня в центъра на града млади магьосници ще демонстрират своите умения в най-популярния в последните години жанр „магия от близо“ (close-up magic).
За най-любознателните организаторите са предвидили Работилница за фокусници, която ще се проведе между 16:00 и 17:00 часа пред Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“.

Празникът на магията ще завърши със спектакъла „Царете на Магията“ в средновековната крепост Туида от 20:30 часа.
Проектът се осъществява с подкрепата на Национален фонд култура, а негови партньори са Фондация „За нашите деца“, Съюз на илюзионистите в България – СИБ, Дарик радио и с любезното съдействие на Община Сливен и Крепост Туида.

Пълната програма на събитията ще откриете в прикачения файл, а за повече информация около дейностите на сдружение Quick Hands Project можете да посетите официалнатаFacebook страницана организацията.
За повече въпроси и информация не се колебайте да ме потърсите на посочените контакти.

Предишна ФУРОР ЗА УЧЕНИЧКИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ
Следваща УЧЕНИЦИ ОТ 1 ДО 4 КЛАС В СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВАТ В ОБЩОГРАДСКО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПОВОД 24 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕСЕТКИ ПЯХА „МИЛА РОДИНО“ НА ЛАРГОТО В СЛИВЕН

Десетки протестираха в Сливен и в четвъртък вечер. Минавайки по ларгото, участниците в шествието изпяха химна на България. Те се събраха малко преди 19 часа пред сградата на общината, където

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ СВЕЩЕНИК РАЗВЯ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ В ЛЕДЕНИТЕ ВОДИ НА РЕКА НОВОСЕЛСКА

Сливенският свещеник отец Силвестър Янакиев развя българското знаме, включвайки се в мъжкото хоро в ледените води на река Новоселска. Минути по-рано отецът отслужи водосвет и хвърли богоявленския кръст на Йордановден.

Новини Сливен

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС ДО КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ОТ КЛУБА ПО ШАХ ЗА ДЕЦА „СИНИТЕ КАМЪНИ“

Председателят на клуба по шах за деца „Сините камъни“ Радослав Очков връчи на кмета Стефан Радев благодарствен адрес за подкрепата, която е оказвал на клуба, с пожелания за ползотворна и