МАГИЯ В СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ ТУИДА ТОЗИ ПЕТЪК
17.05.2021 803 Прегледи

МАГИЯ В СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ ТУИДА ТОЗИ ПЕТЪК

Създателите на най-мащабния фестивал за илюзионно изкуство Магична среща „Златна Котка“ – Quick Hands Project представят новия си проект „Царете на Магията“ в град Сливен този петък.В рамките на целия ден магьосници и илюзионисти ще забавляват жителите и гостите на града с най-различни жанрове на изкуството. През деня в центъра на града млади магьосници ще демонстрират своите умения в най-популярния в последните години жанр „магия от близо“ (close-up magic).
За най-любознателните организаторите са предвидили Работилница за фокусници, която ще се проведе между 16:00 и 17:00 часа пред Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“.

Празникът на магията ще завърши със спектакъла „Царете на Магията“ в средновековната крепост Туида от 20:30 часа.
Проектът се осъществява с подкрепата на Национален фонд култура, а негови партньори са Фондация „За нашите деца“, Съюз на илюзионистите в България – СИБ, Дарик радио и с любезното съдействие на Община Сливен и Крепост Туида.

Пълната програма на събитията ще откриете в прикачения файл, а за повече информация около дейностите на сдружение Quick Hands Project можете да посетите официалнатаFacebook страницана организацията.
За повече въпроси и информация не се колебайте да ме потърсите на посочените контакти.

Предишна ФУРОР ЗА УЧЕНИЧКИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ НА НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ
Следваща УЧЕНИЦИ ОТ 1 ДО 4 КЛАС В СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВАТ В ОБЩОГРАДСКО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ПОВОД 24 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

42-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ ИНДОНЕЗИЯ ЗАГИНА НА МАГИСТРАЛАТА КРАЙ КЕРМЕН

42-годишна жена от Индонезия загина на магистралата близост до град Кермен, научи Sliveninfo. Индонезийката е карала автомобил китайско производство посока София – Бургас. Според очевидци колата рязко завила надясно и

Новини Сливен

ТЪРСИТЕ НОВ КАСОВ АПАРАТ? ИСКАТЕ СТАРИЯТ ВИ КАСОВ АПАРАТ ДА ИМА НОВ СОФТУЕР? МЯСТОТО В СЛИВЕН Е ЕДНО – „ДЕЛФИ.ПРО“ НА УЛИЦА „СЛАВЯНСКА“ 13

Фирма „Делфи.ПРО”, която винаги е в услуга на своите клиенти, отвори нов магазин за касови апарати и търговско оборудване. Той се намира на ул. „Славянска“ 13 зад пицария „Палермо”/ .

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ РЗИ -СЛИВЕН

Регионална здравна инспекция-Сливен уведомява, че във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на коронавирус COVID-19, както и регистрираните случаи на