ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ИНИЦИАТИВАТА „ЛЯТО В ЧИТАЛИЩЕТО“
юли 13, 2023 297 Прегледи

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ИНИЦИАТИВАТА „ЛЯТО В ЧИТАЛИЩЕТО“

Започна летният етап по съвместния план за работа с деца на Исторически музей – Твърдица и Народно читалище „Св.св. Кирил и Методий 1914“ гр.Твърдица. От миналото лято продължава работилницата „В света на шевиците“, стартират и новите дейности – плетене, тъкане, работа с пирограф, хартия, природни материали и др. Предвидени са дейности и за най-малките.

Предстои интересно лято за децата, които ще посетят читалището и читалищната библиотека, ще научат нови неща, ще придобият нови умения, ще срещнат нови приятели и ще се забавляват.

Предишна ДО 20 ЮЛИ СЕ УДЪЛЖАВА СРОКЪТ ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ
Следваща РАЗГЛЕДАЙТЕ ОТВЪТРЕ НАЙ-МОДЕРНАТА ЛАБОРАТОРИЯ В БЪЛГАРИЯ, УПРАВЛЯВАНА ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ /ВИДЕО/

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

7 НОВОЗАРАЗЕНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

105 от изследваните през последното денонощие 2642 проби са дали положителен резултат. Това показват данните в Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва:

Новини Сливен

ЦЕНАТА НА ОЛИОТО В СЛИВЕН МИНА 5 ЛЕВА

В сливенските магазини има олио, което се предлага на цена над 5 лева. Това показа проверка на Sliveninfo в четири от големите магазини. Най-високата цена е, която успяхме да видим

Новини Сливен

В ЧЕТВЪРТЪК СПИРАТ ВОДАТА ЗАРАДИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА КРЪГОВОТО „РОЗОВА ГРАДИНА“

Във връзка с извършването на строително – монтажни работи при реконструкцията на кръстовище на бул. „Братя Миладинови“, бул. „Хр. Ботев“, бул. „Георги Данчев“, бул. „Бургаско шосе“ и ул. „Радой Ралин“,