ЛЯТНАТА ГРАДИНА НА СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ РЕСТОРАНТ „MEDITERRANEA“ ОТВАРЯ ВРАТИ НА 6 ЮНИ
юни 3, 2019 2839 Прегледи

ЛЯТНАТА ГРАДИНА НА СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ РЕСТОРАНТ „MEDITERRANEA“ ОТВАРЯ ВРАТИ НА 6 ЮНИ

Ресторант „Mediterranea” в Сливен открива лятната си градина на 6 юни. Верен на новаторския дух и желанието да даде на клиентите си максимален комфорт, екипът на ресторанта е готов да посрещне посетителите си сред прохладата на планината и зеленината на природата със задължителното и вече добре познато професионално обслужване. Гостите ще имат възможност да опитат свежа сезонна средиземноморска храна, придружена с изтънчени вина и галещи небцето десерти. Хармонично допълнение към прекрасната вечер ще бъдат изпълненията на струнен квартет „Класик”.

Лятната градина на ресторант „Mediterranea” в хотел „Monte Vedetta” е място за романтика под звездите, далеч от градския шум и жега, където да се насладите на богатството от вкусове на средиземноморската кухня заедно със своите любими хора, приятели и партньори.

Хотел „Monte Vedetta” се намира в Сливен, ул. „Планинска” 7. Средиземноморски ресторант „Mediterranea” е отворен всеки ден от 07:00 ч . до 22:30 ч.

Предишна ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ
Следваща ЗРЕЛОСТНИКЪТ ШАМПИОН БОЖИДАР АНДРЕЕВ КЪМ ДИРЕКТОРКА: ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЙ СЪМ?

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ ПРАЗНУВА СВОЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК

С химна на Република България започна тържественото събрание в кинозалата на ОДМВР – Сливен за отбелязване на професионалния празник на българската полиция. В присъствието на служителите от вътрешното министерство директорът

Новини Сливен

ЛАУРЕАТ ЗА ППМГ ОТ НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

Васил Енчев Минков от 12. клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ е лауреат от Националната олимпиада по български език и литература, провела се на 31 март 2018 г. в гр. Сливен.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВ НА ОИК – СЛИВЕН

Във връзка с подготовката за произвеждане на избори за общински съветници и кметове, насрочени за 27 октомври 2019 година, ще се проведат консултации за състав на ОИК – Сливен. Срещата

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

two × 1 =