ЛЪЧЕЗАР ТЕМЕЛКОВ: ПРОДАВАМЕ НЕ САМО ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, НО И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ
22.12.2022 1636 Прегледи

ЛЪЧЕЗАР ТЕМЕЛКОВ: ПРОДАВАМЕ НЕ САМО ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, НО И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

Г-н Темелков, разкажете ни как и защо стартирахте продажби на електроенергия?

От над 20 години съм представител на Евроинс за региона и след като Еврохолд придоби бившето ЧЕЗ, стартирането на бизнес с електроенергия беше естествена стъпка за мен. Още повече, образованието ми е свързано с електротехниката и може да се каже, че имам необходимите познания в тази сфера.

В резултат на дългогодишната ми работа за Евроинс в региона съм изградил устойчиви и успешни взаимоотношения с фирмите и институциите тук, което е добра основа за надграждане и добавяне на нови услуги.

 

Вие сте представител на нова фирма за област Сливен. Трудно ли се налага бранд на пазар с висока конкуренция какъвто е електроенергийният?

Безспорно това е предизвикателство, но и удовлетворението от успеха е по-голямо. Само през първите два месеца, откакто офисът работи, сме сключили над 150 договора за продажба на електрическа енергия, включително първите договори за покупка на енергия от възобновяеми източници. В офиса се предлага пълната гама електроенергийни услуги на Електрохолд

Зад този успех стоят няколко важни фактора – добър продукт, добър екип и богат опит.

Най-добрата реклама за един нов бизнес са клиентите. Сред нашите клиенти са няколко общински администрации, както и едни от най-големите фирми в областта.

 

Какво ви отличава от другите търговци на електроенергия?

Както казах, на първо място, имаме страхотен екип. Познават ни от години. Имат ни доверие. В по-малките населени места доброто име е по-ценно от злато.

Клиентите ни предпочитат, защото работим гъвкаво и бързо. В офиса на ул. „Драгоман“ 15 всеки ден има служител от 09.00 ч. до 18.00 ч., с когото клиентите могат да разговарят и да обсъдят най-подходящата за тях оферта. Предлагаме индивидуални решения. Служителите ни внимателно анализират нуждите на крайните клиенти, за да им предложат продукт, който най-добре отговаря на изискванията им. Този бизнес изисква лично отношение.

Но най-важното е, че ние не събираме авансови плащания, което се цени високо от клиентите. Електрохолд е част от семейството на най-големия публичен холдинг в страната – Еврохолд. Това ни осигурява необходимата финансова стабилност и е гаранция за сигурни доставки на електрическа енергия за всички наши клиенти.

 

Планирате ли нови продукти?

Офисът на Електрохолд в Сливен се намира непосредствено до офиса на застрахователно дружество Евроинс, което също е дружество на Еврохолд. Благодарение на синергията, която постигаме като част от семейството на „Еврохолд“, в момента се разработват нови продукти, които ще предложим още в началото на следващата година. Искаме да имаме още по-доволни клиенти, на които да предоставяме цялостно обслужване. Целта ни е да продаваме не само електроенергия и застраховки, а най-вече доверие.

 

Визитка

Лъчезар Темелков е търговски представител на Електрохолд за област Сливен. Той ръководи първия офис на енергийната група извън територията на Западна България. Г-н Темелков има пет магистратури – по електротехника, по икономика, по застрахователно дело, по международни икономически отношения и по две спортни специалности. С над 20-годишен опит е в търговията. Женен, с три деца.

 

Предишна БОЖИДАР АНДРЕЕВ СТАНА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ТРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБИ ОТ ВИЛИ КРАЙ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

36-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ДРОГИРАН ЗАД ВОЛАНА

36-годишен мъж от село Скобелево е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 8 септември, в 14,30 часа, на бул. „Банско шосе“ в град Сливен

Новини Сливен

ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА

От много години следя обществените и политическите прояви на д-р Събина Петканска. Решила съм тази неделя, на 29 октомври 2023 г., на изборите за общински съветници да гласувам за нея

Новини Сливен

СЪС ЗАПОВЕД НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ СЕ ЗАБРАНЯВА СЪБИРАНЕТО НА ПАРИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ЗА КОНСУМАТИВИ В УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

Кметът на община Сливен Стефан Радев издаде заповед, с която изрично се забранява събирането на финансови средства за консумативи от родителите на децата в общинските детски градини на територията на