ЛУНАТА СЕ НАСТАНИ ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА В СЛИВЕН

ЛУНАТА СЕ НАСТАНИ ПРЕД СГРАДАТА НА ОБЩИНАТА В СЛИВЕН

Луната, която е естествен спътник на Земята, от днес се настани на площада пред сливенското кметство. Тя бе инсталирана от служителите на фирма „Ел и Клима Корект“, които се грижат за празничната украса на Сливен за Коледа и Нова година.

На метри от Луната вече е шейната на дядо Коледа.

Кулминацията се очаква да бъде на 6 декември, петък, когато на същия площад ще грейнат светлините на коледната елха. Събитието се чака с нетърпение от най-малките жители на Сливен, които още от сега подканят своите родители да ги заведат пред кметството в петък вечерта. Специално за събитието времето ще бъде хубаво, показа проверка на Sliveninfo.

Предишна ПЪРВИ СНЯГ В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВА СЦЕНА НА ОТКРИТО ЩЕ РАДВА ЖИТЕЛИТЕ И ГОСТИ НА СЕЛО СОТИРЯ

Новоизградена сцена за изяви на открито ще радва жители и гости на село Сотиря.Тя се намира до пенсионерския клуб в селото. Трибуната на новата придобивка и стълбите, водещи към нея

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПОЗДРАВИ ПОЖАРНИКАРИТЕ С ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК

Кметът Коста Каранашев изпрати поздравителен адрес до гл. инспектор Константин Кондев, началник на Районна служба ПБЗН-Котел и всички пожарникари, работещи в структурата, по случай професионалния им празник, който се чества

Новини Сливен

ВИСОКИ НАГРАДИ ОТ ПРЕСТИЖЕН КОНКУРС ЗА УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕН

Ивана Мангинова от 11. клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ е удостоена с престижното второ място в единадесетото издание на Национален исторически конкурс на Фондация „Ценности“ на тема „Детството в историята“.