ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ
март 11, 2021 2796 Прегледи

ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ

Той е председател на най-голямото ловно сдружение в Област Сливен „Сърнена гора“, където членуват 1200 авджии. Казва се Стефан Пасков и вече втори мандат е общински съветник в Сливен.

„За мен ловът е начин на живот, общуването с колегите сред природата ме прави щастлив. Ние сме като едно семейство, помагаме си взаимно и това ни сплотява“, заявява председателят на сдружението.

На парламентарните избори Стефан Пасков се явява като кандидат за депутат от формацията „Изправи се! Мутри вън!“. Той е втори в листата, но е публична тайна, че стои в основата на цялата организация. Денят му започва и завършва със срещи в цялата област.

„Изборите не се правят само по време на кампанията, а поне година по-рано. От миналото лято аз всяка седмица провеждам срещи в другите три общини“, заявява Пасков, който е завършил история и география във Великотърновския университет.

Изключително работлив, Стефан Пасков се занимава с производство на селскостопанска продукция и има строителна фирма. За него най-важното нещо в живота са двете му деца, които боготвори.

„Тръгвам на изборите с усмивка, оптимизъм и увереност“, категоричен е ловец № 1 в Сливен.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД"- СЛИВЕН С ПОДАРЪК ЗА ДНЕВНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ "СВ. СТИЛИЯН ДЕТЕПАЗИТЕЛ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА СГРАДАТА НА ЗДРАВНАТА СЛУЖБА В СЕЛО ДРАГОДАНОВО

Приключи ремонтът на сградата на Здравната служба в село Драгоданово, който започна в края на август. Преди да бъде въведена в експлоатация, кметът Стефан Радев направи оглед на извършените дейности.

Новини Сливен

ШОФЬОРКА ПРЕГАЗИ 42-ГОДИШЕН МЪЖ, ЛЕЖАЩ НА ПЪТЯ КРАЙ КИПИЛОВО

На 24 юли, в 01,18 часа, в РУ-Котел е получен сигнал за инцидент, при който е пострадал мъж, в местността „Сайганица“ в землището на село Кипилово. В местността се е

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ на „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН” ЕАД, Във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19 (коронавирус) „Топлофикция – Сливен” ЕАД обявява, следните ограничителни мерки от 14.3.2020 г. до 29.3.2020 г.: „Информационния