ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ
март 11, 2021 2275 Прегледи

ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ

Той е председател на най-голямото ловно сдружение в Област Сливен „Сърнена гора“, където членуват 1200 авджии. Казва се Стефан Пасков и вече втори мандат е общински съветник в Сливен.

„За мен ловът е начин на живот, общуването с колегите сред природата ме прави щастлив. Ние сме като едно семейство, помагаме си взаимно и това ни сплотява“, заявява председателят на сдружението.

На парламентарните избори Стефан Пасков се явява като кандидат за депутат от формацията „Изправи се! Мутри вън!“. Той е втори в листата, но е публична тайна, че стои в основата на цялата организация. Денят му започва и завършва със срещи в цялата област.

„Изборите не се правят само по време на кампанията, а поне година по-рано. От миналото лято аз всяка седмица провеждам срещи в другите три общини“, заявява Пасков, който е завършил история и география във Великотърновския университет.

Изключително работлив, Стефан Пасков се занимава с производство на селскостопанска продукция и има строителна фирма. За него най-важното нещо в живота са двете му деца, които боготвори.

„Тръгвам на изборите с усмивка, оптимизъм и увереност“, категоричен е ловец № 1 в Сливен.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД"- СЛИВЕН С ПОДАРЪК ЗА ДНЕВНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ "СВ. СТИЛИЯН ДЕТЕПАЗИТЕЛ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА СЛИВЕН: ПРОЕКТЪТ ЗА ВЕЛОАЛЕИТЕ Е ВАЖЕН НЕ ЗА ДНЕС, А ЗА УТРЕ, ЗА ДЕЦАТА НИ

Проектът за изграждане на велоалеи в Сливен се обсъжда още от 2014 година, като крайният му вариант е най-приемлив и за пешеходците, и за потока от автомобили. Освен това той

Новини Сливен

ПЕТЪР БАЙЧЕВ: ИЗМРЪЗНАХА МИ 100% ОТ ПРАСКОВИТЕ

100% от моите насаждения с праскови в района на село Мечкарево измръзнаха. Такова чудо не е било от 1986 г. Това заяви в четвъртък Петър Байчев, един от най-големите земеделски

Новини Сливен

КОТЕЛ ОТПРАЗНУВА 199 г. ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ГЕОРГИ РАКОВСКИ

Котел отпразнува 199 г. от рождението на патрона на града Георги Раковски с издигнане на националния флаг на празен площад, съобразявайки се със обстоятелствата. За повода кметът Коста Каранашев поздрави