ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ
март 11, 2021 1970 Прегледи

ЛОВЕЦ № 1 В СЛИВЕН ТРЪГВА НА ИЗБОРИТЕ С ОПТИМИЗЪМ

Той е председател на най-голямото ловно сдружение в Област Сливен „Сърнена гора“, където членуват 1200 авджии. Казва се Стефан Пасков и вече втори мандат е общински съветник в Сливен.

„За мен ловът е начин на живот, общуването с колегите сред природата ме прави щастлив. Ние сме като едно семейство, помагаме си взаимно и това ни сплотява“, заявява председателят на сдружението.

На парламентарните избори Стефан Пасков се явява като кандидат за депутат от формацията „Изправи се! Мутри вън!“. Той е втори в листата, но е публична тайна, че стои в основата на цялата организация. Денят му започва и завършва със срещи в цялата област.

„Изборите не се правят само по време на кампанията, а поне година по-рано. От миналото лято аз всяка седмица провеждам срещи в другите три общини“, заявява Пасков, който е завършил история и география във Великотърновския университет.

Изключително работлив, Стефан Пасков се занимава с производство на селскостопанска продукция и има строителна фирма. За него най-важното нещо в живота са двете му деца, които боготвори.

„Тръгвам на изборите с усмивка, оптимизъм и увереност“, категоричен е ловец № 1 в Сливен.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПП "ИМА ТАКЪВ НАРОД"- СЛИВЕН С ПОДАРЪК ЗА ДНЕВНИЯ ЦЕНТЪР ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ "СВ. СТИЛИЯН ДЕТЕПАЗИТЕЛ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ЯНКО ЯНКОВ ЗА ДЕНЯ НА ХРАБРОСТТА И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ

Поздравление от Янко Янков за Деня на храбростта и Българската армия Скъпи съграждани, По традиция българският народ тачи 6 май като Ден на храбростта и празник на Българската армия. Този

Новини Сливен

КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР В КЪЩА

На 1 септември, около 00,10 часа, е възникнал пожар в къща село Баня, собственост на 65-годишна жена. Пожарът е ликвидиран в 02,38 часа. пострадали няма. Унищожени са 70 кв.м. покривна

Новини Сливен

БАБА МАРТА ВЕЧЕ ПРИСТИГНА В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН

На 27 февруари 2020г. Баба Марта пристигна в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – весела и засмяна. Донесе със себе си напоителен дъжд, а на децата огромна пъстроцветна торба с мартенички,