ЛИСТАТА НА ГЕРБ И СДС ПОСРЕЩНА ЕВГЕНИ БАЛЕВ В СЛИВЕН
юли 4, 2021 679 Прегледи

ЛИСТАТА НА ГЕРБ И СДС ПОСРЕЩНА ЕВГЕНИ БАЛЕВ В СЛИВЕН

С тениски „Евгени Балев – шампион“, кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС в Сливен посрещнаха участника в 68-то издание на Международната колоездачна обиколка на България и кандидат от листата с номер 5 Евгени Балев.

Сливен посрещна днес Обиколката, след което пред сградата на Общината се проведе награждаването на призьорите и връчване на „жълтата фланелка”.

Кметът Стефан Радев връчи наградата на етапния победител Нихкел Райм. Кметът поздрави победителите в отделните етапи, носителите на фланелки и организаторите на престижната надпревара и пожела Сливен като град с традиции в колоезденето, скоро да има свой победител в обиколката.

Настоящата колоездачна обиколка на България е най-масовата в историята на състезанието. Участват 25 отбора от България, Полша, Гърция, Украйна, Унгария, Дания, Германия, САЩ, Италия, Словакия, Чехия, Австрия, Франция, Румъния.

Самостоятелен отбор от Сливен участва за първи път, съобщи Евгени Балев.

За него не е важна победата, а обединението на младите в отбора. Целта му е те да натрупат опит и да надградят успехите му. “Спортът е превенция и здраве. Пазим младите от опасните изкушения на съвремието, а освен това повишаваме качеството на живот на всички. Спортът и младежките дейности са път, по който трябва да вървим, за да осигурим перспектива за младите. И тази перспектива да е свързана с града. Общината ни има традиции в колоезденето, както и в други спортове. Ние трябва да запазим базата и да я развием. Това важи и за редица други градове в страната. В последните години управлението на ГЕРБ постигна много за обновяване на спортната инфраструктура. Това е изключително важна стъпка, защото без нея не може да се развива нито професионален, нито масов спорт“, обясни Балев.

Той обясни, че е решил да стане част и от силния отбор на ГЕРБ, защото това е шампионски отбор, който е постигнал много победи за България. „Ако получа доверието на своите съграждани на 11 юли, имам амбицията да реализирам редица добри идеи, свързани със спорта и младежките дейности. Това е изключително важно за Сливен и региона“, каза още Евгени Балев.

Заедно с него в отбора на Сливен са още Мартин Стефанов, Александър Жеков, Никола Николов, Георги Балев и Марко Данаилович.

Евгени Балев е роден в Сливен. Многократен шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България през 2007-а.

Може да го подкрепите като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 104.

 

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ ВОЛЕЙБОЛНИЯ ТУРНИР "СИНИТЕ КАМЪНИ"
Следваща ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА МУЗЕИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

13 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

819 са новите случаи на коронавирус, потвърдени при направени 5 898 PCR теста. 13,8% от изследваните лица са дали положителна проба, показват данните в Единния информационен портал. От началото на

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРИЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ИК ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СЛИВЕНСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ

„Държавните имоти на Сливенските минерални бани могат да бъдат отдавани под наем или да бъдат обявени за продажба при съответните процедури, по реда на Закона за държавната собственост, стига да

Новини Сливен

ЗА ПЕТИ ПЪТ № 1 В БЪЛГАРИЯ

За пети поред път № 1 в България. Рекордът е на Лъчезар Темелков, управител на „Евро инс“ – Сливен. Преди броени дни Лъчезар Темелков бе награден за пета поредна година