ЛИДЕРЪТ НА СДС – СЛИВЕН: „РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА ОСРЕБРИ СИНЯТА ИДЕЯ”

ЛИДЕРЪТ НА СДС – СЛИВЕН: „РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРТИЯТА ОСРЕБРИ СИНЯТА ИДЕЯ”

Сегашното национално ръководство на СДС осребри синята идея, превръщайки я в постове, служби и облаги. Щеше да е само смешно, ако не е много тъжно, че ръководената от мен областна структура е изключена от СДС. Това заяви пред Sliveninfo Пламен Крумов, областен председател на партията и общински съветник в Сливен.

Повод за изявлението му е информацията, че местната структура е изключена от партията за неплатен членски внос.

„За 7 г. не сме получили една стотинка от националното ръководство, а в същото време съм плащал абсолютно всичко – офиси, разходи по изборите – местни и национални, дарения и много други. Нито Румен Христов, нито някой от приближените му е дошъл при нас, поне да попита как сме. Формално ни изключват за неплащане на някакви стотинки месечно, което е връх на лицемерието и наглостта. Винаги сме си плащали членския внос, но явно не сме послушни, а и нямаме намерение да бъдем”, каза Пламен Крумов.

„Поех организацията от кота нула. Днес само младите хора в нея, между 20 – 30 г., са 150. Реално възкресих мъртвец и направих СДС трета политическа сила в Сливен. Има ли някой друг областен център да се похвали с подобно постижение?”, попита общинският съветник.

Пламен Крумов винаги е получавал най-много преференции на избори в Сливен и е един от най-предпочитаните политици на синята партия в страната.

„Искам да благодаря на всички наши съмишленици за всеотдайната работа и подкрепа. Обръщам се към гражданите на Сливен и областта, към седесарите и всички активни хора – няма да ви изоставя. Оставам граждански и политически ангажиран. Нека онези, които осребриха СДС, да си пълнят джобовете. Моята кауза е друга – да помагам на хората”, бе категоричен Пламен Крумов пред Sliveninfo.

Предишна БЛАГОДАРЕН БАЩА ОТ СЛИВЕН: „Д-Р ЛЮБА БЪЧВАРОВА ЗАСЛУЖАВА ВЪЗХИЩЕНИЕ”
Следваща НАД 130 МАРТЕНИЧКИ ЗАРАДВАХА ХОРАТА ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ В КОТЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ И 30 – ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА „СЪЮЗА НА ИНВАЛИДИТЕ В БЪЛГАРИЯ“

„Сдружение общинска организация на инвалидите – Сливен“ отбеляза Международния ден на хората с увреждания и 30-годишния юбилей на ,,Съюза на инвалидите в България”. В Клуба на инвалида заместник-кметът Пепа Чиликова

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЛУЧИ КУПА ОТ БЪЛГАРСКАТА АВТОМОБИЛНА ФЕДЕРАЦИЯ

Автомобилната федерация на България отличи кметът Стефан Радев с купа за приноса му в развитието на автомобилния спорт в Сливен. Тя му бе връчена от мениджъра на Рали „Сливен“ Атанас

Новини Сливен

4-ГОДИШНО ДЕТЕ ОТ СЛИВЕН СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕШНА ЧЕРНОДРОБНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ

4-годишната Таня от Сливен е диагностицирана с рядко генетично заболяване на черния дроб и спешно се нуждае от чернодробна трансплантация. Клиника в германския град Хамбург е готова да приеме детето и