ЛИДЕРЪТ НА „НЕПОСЛУШНИТЕ“

ЛИДЕРЪТ НА „НЕПОСЛУШНИТЕ“

Той е лидерът на „Непослушните“. И в общинския съвет, където завършва своя трети мандат, и в обществения живот на Сливен. 47-годишният адвокат Момчил Пантелеев е кандидат за кмет на Сливен на Християндемократическата партия и е под номер 47 в интегралната бюлетина.

„Участието в общинския съвет дава удовлетворение, когато осъществиш своя цел и предложението ти, което е в полза на обществото, бъде прието. Има обаче и много предложения, които не се приемат. В този смисъл деятелността ми като съветник носи и много хабене на нерви“, споделя  Момчил Пантелеев и дава примери от мандата на последния общински съвет.

„Най-голямо удовлетворение получих, когато се осъществи моята идея озеленяването на Сливен да премине отново като дейност към общината. Най-много бях разочарован, че не успях да прокарам предложението общината да поеме и сметопочистването, за което отива най-много публичен ресурс на сливенските данъкоплатци“, споделя адвокатът.

Момчил Пантелеев е известен и като основател на Гражданско Сдружение „Св. Георги Победоносец“. Това се случва през 2013 г. и до момента сдружението успя да наложи в живота на града свои инициативи, които се превърнаха в традиция. Една от тях е леденото мъжко хоро във водите на река Новоселска на Йордановден. Сдружението връчва и ежегодни награди на своя традиционен събор на Барбук баир.

„За мен е важно Сливен да се развива с много по-бързи темпове и цялата ми дейност като съветник и кандидат за кмет е насочена в тази посока“, казва Момчил Пантелеев.

Който може да бъде видян със своята любима овчарка.

„Сутрин и вечер минавам общо 10 км., разхождайки кучето. Това ме зарежда с енергия“, твърди юристът. Освен с разходките той се старае да спортува, играейки футбол, и обича да изкачва планини. Всяка година се включва в група за планинско летуване в различни части на страната. Уверен е, че може да помогне на своя град и община.

Според Момчил Пантелеев доверието не се купува, а се печели.

„Да продължим заедно“ е неговият призив към сливналии.

 

Предишна КУЛТУРНАТА ПРОГРАМА, КОЯТО ОБЯВИ ОПЕРНАТА ПРИМА ТАТЯНА ШИВАРОВА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА, ТВЪРДЯТ КАНДИДАТИТЕ НА ДБГ
Следваща ТРИ ПОЖАРНИ НА МЕТРИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПО ПОВОД 150 ГОДИНИ ОТ БИТКАТА НА ПОСЛЕДНАТА ГРУПА ОТ ЧЕТАТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР И СТЕФАН КАРАДЖА ЩЕ ОТКРИЯТ ПАМЕТЕН ЗНАК В СЕЛО БОЖЕВЦИ

Ще бъде открит паметен знак по случай 150 годишнината от битката на последната група от четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Събитието ще се състои на 13 август от

Новини Сливен

95 МАШИНИ СА ОСИГУРЕНИ ЗА ЗИМНАТА ПОДДРЪЖКА НА 549 КМ РЕПУБЛИКАНСКИ ПЪТИЩА И 45 КМ ОТ АМ „ТРАКИЯ“

76 машини са осигурени за зимната поддръжка на републиканската пътна мрежа на територията на Сливенска област. Тя обхваща общо 549 км, като 85 от тях са от І клас, 211

Новини Сливен

МЪЖ И ЖЕНА ОТ СЛИВЕН СА НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, СЛЕД КАТО СА БИЛИ НАМУШКАНИ ОТ ПСИХИЧНОБОЛНИЯ СИ 26-ГОДИШЕН СИН

Мъж и жена от Сливен са настанени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен, след като са били намушкани с нож от психичноболния си 26-годишен син. 67 – годишният баща