ЛИДЕРЪТ НА „НЕПОСЛУШНИТЕ“

ЛИДЕРЪТ НА „НЕПОСЛУШНИТЕ“

Той е лидерът на „Непослушните“. И в общинския съвет, където завършва своя трети мандат, и в обществения живот на Сливен. 47-годишният адвокат Момчил Пантелеев е кандидат за кмет на Сливен на Християндемократическата партия и е под номер 47 в интегралната бюлетина.

„Участието в общинския съвет дава удовлетворение, когато осъществиш своя цел и предложението ти, което е в полза на обществото, бъде прието. Има обаче и много предложения, които не се приемат. В този смисъл деятелността ми като съветник носи и много хабене на нерви“, споделя  Момчил Пантелеев и дава примери от мандата на последния общински съвет.

„Най-голямо удовлетворение получих, когато се осъществи моята идея озеленяването на Сливен да премине отново като дейност към общината. Най-много бях разочарован, че не успях да прокарам предложението общината да поеме и сметопочистването, за което отива най-много публичен ресурс на сливенските данъкоплатци“, споделя адвокатът.

Момчил Пантелеев е известен и като основател на Гражданско Сдружение „Св. Георги Победоносец“. Това се случва през 2013 г. и до момента сдружението успя да наложи в живота на града свои инициативи, които се превърнаха в традиция. Една от тях е леденото мъжко хоро във водите на река Новоселска на Йордановден. Сдружението връчва и ежегодни награди на своя традиционен събор на Барбук баир.

„За мен е важно Сливен да се развива с много по-бързи темпове и цялата ми дейност като съветник и кандидат за кмет е насочена в тази посока“, казва Момчил Пантелеев.

Който може да бъде видян със своята любима овчарка.

„Сутрин и вечер минавам общо 10 км., разхождайки кучето. Това ме зарежда с енергия“, твърди юристът. Освен с разходките той се старае да спортува, играейки футбол, и обича да изкачва планини. Всяка година се включва в група за планинско летуване в различни части на страната. Уверен е, че може да помогне на своя град и община.

Според Момчил Пантелеев доверието не се купува, а се печели.

„Да продължим заедно“ е неговият призив към сливналии.

 

Предишна КУЛТУРНАТА ПРОГРАМА, КОЯТО ОБЯВИ ОПЕРНАТА ПРИМА ТАТЯНА ШИВАРОВА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА, ТВЪРДЯТ КАНДИДАТИТЕ НА ДБГ
Следваща ТРИ ПОЖАРНИ НА МЕТРИ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЕРИОЗНА АВАРИЯ ОСТАВИ БЕЗ ПАРНО ЧАСТ ОТ ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Сериозна авария остави без парно част от центъра на Сливен. Предлагаме Ви съобщението на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД. Поради възникнала авария по топлопреносната  мрежа ще бъде спряно топлоподаването от 23.01.2018г.

Новини Сливен

ВИКТОР КАЛЕВ ГОСТУВА НА СЛИВЕН С НЕГОВИЯ АВТОРСКИ КОНЦЕРТ – СПЕКТАКЪЛ „ГРАМОФОНЪТ“

На 4 септември Късноантична и средновековна крепост „Туида“ ще бъде домакин на авторския концерт-спектакъл „Грамофонът“ на Виктор Калев. „Грамофонът“ е пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в

Новини Сливен

ЕДИН ЛУД, ЛУД ТУРНИР

Един луд, луд турнир по футбол се проведе този петък. Мястото на събитието бе новата спортна площадка в село Желю Войвода, а участниците – футболните отбори на Общинска администрация –