ЛИДЕРЪТ НА ДСБ АТАНАС АТАНАСОВ ПОДКРЕПИ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН
15.03.2021 1984 Прегледи

ЛИДЕРЪТ НА ДСБ АТАНАС АТАНАСОВ ПОДКРЕПИ ЛИСТАТА НА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ В СЛИВЕН

„Димитър Сяров е човекът, за когото трябва да гласувате. Това заяви в Сливен лидерът на ДСБ и съпредседател на коалицията „Демократична България“ Атанас Атанасов, който в неделя вечер дойде на откриването на кампанията на коалицията в 21 МИР-Сливен. Ген. Атанасов даде силна подкрепа за цялата листа от водещи 10 водещи професионалисти, с които коалицията иска народното доверие.

„Сяров е заместник-председател на ДСБ, той е човек с дългогодишен опит в политиката и именно на него разчитаме тук в Сливенския район. За тези, които се колебаят да гласуват, това е човекът, защото така ще имат сигурен депутат“, категоричен бе той.

Този път „Демократична България“ е сигурен участник в парламента, подчерта Атанасов и допълни, че това трябва да насърчи десните хора, демократите, които искат промяна, да подкрепят лицата на промяната.

На въпрос какви ще бъдат приоритетите на бъдещите народни представители от коалицията „Демократична България“, Атанас Атанасов отговори, че на първо място с всички сили ще работят да възстановят парламентарната република. „Към настоящия момент, за съжаление, от българския парламент нищо не зависи, коментира той. Социологията показва по-малко от 10 процента подкрепа, а парламентът никога не е бил в такова унизително положение нищо да не зависи от него. Министър-председателят година и половина не е стъпвал в този парламент. През възстановяването на парламента, като най-прозрачната институция в държавата, където се вземат решенията, предстоят промени в законите във всяка една област – икономика, правосъдие, здравеопазване и т.н. Единственото нещо, с което се занимават Борисов и обръчите от фирми, е да разпределят парите от бюджета и европейските средства в обръчите. Стигнали са до 50 процента кражби от обществените поръчки. Затова сме на последно място в Европейския съюз по доходи, по стандарт. Не заслужаваме това, нито нашите деца. Трябва да направим усилие да върнем България на европейския път“, допълни още Атанас Атанасов.

„Всичките 10 наши кандидати са изявени професионалисти в своите области. Чрез тях ние търсим широка обществена подкрепа, за да постигнем висок резултат и спомогнем за коренната промяна, която „Демократична България“ иска да осъществи в страната. За да могат нашите деца, нашите майки и бащи и самите ние да живеем по-добре“, заяви водачът на листата Димитър Сяров.

Димитър Сяров е водач на листата на Коалиция „Демократична България“ за Област Сливен. Известният адвокат е зам.-председател на ДСБ на национално ниво. ДСБ е една от трите партии в коалицията заедно с „Да, България“ и „Зелено движение“. Адв. Сяров е учредител на ДСБ преди повече от 17 г. Той е бивш областен управител на Сливен и един от малкото управленци, сам подал оставка, когато Реформаторите напуснаха правителството „Борисов 2“.

На второ място в листата е Кремена Петрова от Нова Загора. Тя е икономист по образование. Кремена Петрова е лидер на движението за чист въздух в Нова Загора. Организирала е много протести за чист въздух. Кремена е общински съветник от Демократична България в Нова Загора. И на практика е единствената опозиция на местната власт.

На трето място в листата е популярната сливенска учителка Таня Еленска. Тя е дългогодишен преподавател по история. Известна е като отличен професионалист и демократ по убеждение.

Четвърти е Росен Петков, който е представител на „Да, България“.

На пето място е Емил Димитров, софтуерен инженер.

На шесто място д-р Мая Миланова, началник на отделението по кожни и венерически болести в Областната болница на Сливен. Известната дерматоложка също е сред учредителите на партия ДСБ.

Седми е адв. Георги Мавродиев – областен председател на ДСБ.

На осмо място е Станимир Койчев, който е фармацевт. На последните местни избори той успя да изпревари с преференции свои конкуренти.

Девето място е за Пепа Митева, която икономист.

На 10-то място е Борил Димитров, който е завършил метеорология в Софийския университет.

Предишна ОТИДЕ СИ ВИДНИЯТ СЛИВЕНСКИ ОБЩЕСТВЕНИК НИКОЛАЙ ЖЕЛЕВ
Следваща БЛИЗО 400 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИНОВАТИВНИ УЧИЛИЩА ОБМЕНЯТ ДОБРИ ПРАКТИКИ НА СРЕЩА В СЛИВЕН

Форум за обмяна на добрите практики в иновативното образование започна на 1 юни в Сливен с участието на 11 училища от област Сливен и три – от страната.  Областният управител Минчо

Новини Сливен

38 ДУШИ ОТ ПЕРСОНАЛА НА „КАЧУЛКА“ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ ЗА COVID-19

38 души от персонала в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост – селище „Качулка“ са положителни за COVID-19. Резултатите от пробите са излезли през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен

Новини Сливен

НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА СТАРА ГРАДСКА ПЕСЕН „В ПРЕГРЪДКАТА НА ТАНГОЛИТА“

Нова Загора посреща изпълнители на стари градски песни от цялата страна на 7 и 8 октомври 2023г. Тогава ще се проведе Национален фестивал за стара градска песен „В прегръдката на