ЛИДЕРЪТ НА ВМРО КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЛИВЕНСКАТА ЛИСТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В СТРАНАТА
21.05.2024 846 Прегледи

ЛИДЕРЪТ НА ВМРО КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: СЛИВЕНСКАТА ЛИСТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ В СТРАНАТА

Мощна подкрепа за листата на ВМРО с водач Мария Балъкчиева в Сливен. Лично лидерът на партията Красимир Каракачанов дойде в Града по Сините камъни във вторник следобед, за да подкрепи листата на воеводите. „Подарявам ви книга, която съм писал аз за това колко са воеводите от Сливен. Със тези, които след Освобождението са продължили борбата за свобода по всички български земи, те са повече от сто. Един такъв пример е племенникът на Хаджи Димитър – Кръстьо Асенов“, каза Красимир Каракачанов, който е историк по образование.

Пред централата на ВМРО, на бул. „Цар Освободител“ 47 в Сливен той бе посрещнат от водача на листата с номер 26 Мария Балъкчиева. „На тези избори трябва да променим България, да спрем кражбите и да върнем нормалността в политиката и живота ни. Всички искаме да сме спокойни за семействата си и за децата си. Държим да има сигурност по улиците и в училищата. Затова на тези избори заставаме зад идеите на ВМРО-БНД и на лидера Красимир Каракачанов“, каза в препълнения клуб Мария Балъкчиева. Тя представи листата на воеводите в Сливен.

На второ място е Милен Иванов, на трето е Ралица Николова, четвърти е Венцислав Томчев, следван от Тоня Йорданова. На шесто място е Иван Иванов, следван от Момка Михайлова, Янко Николов и Георги Георгиев. Всъщност Георгиев е бивш председател на партията в областта, който в момента работи отново за изграждане на областна структура. След ден и половина той ще положи клетва като общински съветник в Сливен. „На 9 юни ще покажем, че много хора са привлечени от нашите идеи да има повече патриотизъм и българщина“, заяви Георги Георгиев.

Пред аудиторията се представиха Росица Николова, Венцислав Томчев и Иван Иванов. Бизнесменът Венцислав Томчев с усмивка на уста сподели, че май е дошло време за революция.

„Идеята е да покажем, че има алтернатива на тази ненормална ситуация, в която се намираме. Мога да ви кажа и като историк, и като политик, че в България толкова некадърно и неграмотно управление, което прави всичко друго, но не и да отстоява интересите на хората, никога не е имало. Българското правителство вместо да търси начин да понесем по-малко икономически поражения, се опитва да набута България във война. Ние сме казали, че тази война няма нищо общо с България и България няма място в тази война. Тя няма нито военните, нито икономическите ресурси да се забърква в такъв конфликт на други територии в чужд интерес.

Правителството на „сглобката“ подписа споразумение, според което само за 2023 г. ще ни върнат 35 хиляди нелегални мигранти.

В енергетиката се отказахме от евтиния руски газ, защото не бил демократичен и започнахме да купуваме през посредници пак руски газ, но със сто милиона по-скъп месечно. Досега сме дали 4 милиарда за АЕЦ „Белене“, имаме реактори, които са на площадката, но ще ги подарим, за два купуваме нови за общо 50 милиарда.

Спрем ли ТЕЦ-овете, токът ще се вдигне. Виждаме, че само със спирането на ТЕЦ „Марица – Изток“ 2 от 1 юли токът ще поскъпне с 30%. Когато фирмите започнат да буксуват икономически, или намаляват заплатите, или съкращават работници.

Опитват се да пълнят главите на нашите деца с разни глупости, че можеш да си сменяш пола, когато поискаш. Мисля, че няма нужда да викаш Сорос или Урсула фон дер Лайен какъв пол е едно дете, когато се роди.

Мисля, че в Сливен имаме една от най-добрите листи в цяла България. На тези избори се опитваме да предложим алтернатива от разумни хора.

Партиите от „сглобката“ искат да накарат хората да не гласуват, за да могат с твърд партиен и купен вот да си решат проблемите. Нашата цел е да събудим повече хора, които да излязат и да гласуват с бюлетина №26“, заяви Красимир Каракачанов.

По-късно лидерът на ВМРО води разговор с хора от Сливен, дошли да подкрепят листата с водач Мария Балъкчиева.

Предишна НОВИ ПЕЙКИ И МЯСТО ЗА СПОРТ В ДГ „ВЕРЖИН И ХАИК ПАПАЗЯН“
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ОБРАЗОВАНИЕТО Е СРЕД ОСНОВНИТЕ НИ ПРИОРИТЕТИ, ЗАТОВА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА РАБОТИМ ЗА МЛАДИТЕ ХОРА

„Ако трябва някъде да приоритизираме в системата на образованието и материално-техническата база, то това е област Сливен и в най-голяма степен Община Сливен. Тук има необходимост от доизграждане на училища,

Новини Сливен

ЧЕТИРИМА ПИЯНИ И ДВАМА ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ ПРЕЗ УИКЕНДА В СЛИВЕНСКО

Четирима водачи на МПС, употребили алкохол и двама с наркотици са установени в Сливенско при специализирана операция през почивните дни. 24-годишен водач на лек автомобил „Ауди А6“ е хванат да

Новини Сливен

ВЛАДИМИР РУСЕВ ВДЪХНОВИ СЛИВНАЛИИ С ПЛАМЕННА РЕЧ

Водачът на листата на партия „Има такъв наров“ Владимир Русев вдъхнови сливналии с пламенна реч . „На 11 юли трябва да изберем дали да продължим по отъпкан и осеян с