ЛЕКАР ОТ ЯМБОЛ СЕ ЗАРАЗИ ПОВТОРНО С КОРОНАВИРУС

ЛЕКАР ОТ ЯМБОЛ СЕ ЗАРАЗИ ПОВТОРНО С КОРОНАВИРУС

Лекар от Ямбол се зарази повторно с коронавирус, след като преди няколко месеца е боледувал и е придобил антитела, съобщава Нова телевизия.

От днес за 14 дни се преустановява работата на читалищата и пенсионерските клубове в областта.

Областният управител Димитър Иванов ще се срещне със собствениците на заведения и представители на Бюрото по труда, за да обсъди подпомагането им чрез мярката 60/40 или с друга форма.

Въпреки че Ямболска област все още не е в червената зона на заразата, е необходимо да приложат по-строги мерки. Повече от 60% от положителните проби последното денонощие са на хора над 55-годишна възраст.

Отделенията за лечение на пациенти с коронавирус в МБАЛ „Св. Пантелеймон“ вече са запълнени и трябва да се прецизира приемът на болни. Иванов обясни, че ще се търси съдействие и от останалите лечебни заведения в областта.

Предишна ОБЩИНАТА ПРОДЪЛЖАВА ТЕСТВАНЕТО ЗА COVID-19 НА ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ПРИ СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ ОТ РЕЗИДЕНТЕН ТИП
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ: МОГА ДА ПРАВЯ РАЗЛИКА МЕЖДУ ОТГОВОРНОСТТА ДА СПАЗВАШ МЕРКИТЕ И ОТГОВОРНОСТТА ДА ВЗЕМАШ РЕШЕНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

КМЕТЪТ НА ЯМБОЛ ПРИЗОВА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПОМАГАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕТО НА ОБЩИНАТА

По данни на Хидрометеорологична обсерватория-Ямбол към 7.00 часа тази сутрин в Ямбол е измерена височина на снежната покривка от 17 сантиметра.На места поради навявания височината на снежната покривка е по-голяма.

Новини Ямбол

ЗАЛОВИХА СОБСТВЕНИКА НА АВТОБУСА, УБИЛ 18 НА БАКАДЖИКА ПРЕЗ 2009 Г.

Слави Славов бе осъден на 10 г., но се укри, катаджии го хванали при рутинна проверка Слави Славов, собственик на автобуса, причинил през 2009 г. смъртта на 18 човека в

Новини Ямбол

ЧЕТИРИМА РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФА КРАЙ ЕЛХОВО

На 9 декември, в 14:40 ч., в РУ – Елхово е получен сигнал, че на път I – 7, км. 302 е възникнало пътнотранспортно произшествие с пострадали. Отзовалите се на