ЛЕКАРКА ОТ СЛИВЕН Е УДРЯНА В ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА
15.08.2022 4321 Прегледи

ЛЕКАРКА ОТ СЛИВЕН Е УДРЯНА В ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА

Лекарка от Сливен е била ударена в главата, докато работи в детското отделение на Областната болница, научи Sliveninfo. Ударът е дошъл от майка на дете – пациент на отделението. Нападението не е било предизвикан с нищо. Нещо повече, младата педиатърка прилежно е изпълнявала служебните си задължения, преглеждайки детето.

Sliveninfo научи, че лекарката си е извадила медицинско за нанесена телесна повреда. По голям е обаче психологическият шок, изживян от педиатърката, която е пуснала жалба до МВР – Сливен.

Проверка на Sliveninfo установи, че по случая вече е образувано досъдебно производство.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ И ГЕОРГИ КАЛАЙДЖИЕВ СКЛЮЧИХА ДОГОВОР ЗА ДАРЕНИЕ НА СДРУЖЕНИЕ "МУЗИКАТА ВМЕСТО УЛИЦАТА"
Следваща НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ОГЛАВИ РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БИЗНЕСМЕНЪТ ГЕОРГИ ВАНГЕЛОВ СЪЗДАВА МОДЕРНА КЛАНИЦА В СЛИВЕН

Сливенският бизнесмен Георги Вангелов дава старт на мащабен проект за строителство на една от модерните кланици в България. Първата копка на новото предприятие ще бъде на 24 януари, научи Sliveninfo.

Новини Сливен

БСП ЩЕ ИМА ДВАМА ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА КОМИСИИ В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН

Общинският съветник от групата на БСП д-р Иван Данчев ще оглави комисията по Европейска интеграция и международно сътрудничество в местния парламент на Сливен. Това става ясно от обявения проект за

Новини Сливен

УСПЕШНО ПРЕМИНА КЛАСИРАНЕТО В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В СЛИВЕН ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ

На 12 април 2019 г. бяха публикувани резултатите от класирането в детските градини на територията на Община Сливен. От 552 регистрирани заявления, 489 деца участваха в класирането през април, а