ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В СЛИВЕН ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ ДО 19 ФЕВРУАРИ
14.02.2023 329 Прегледи

ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА В СЛИВЕН ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ ДО 19 ФЕВРУАРИ

Поради големия интерес и посещаемост от жителите на Сливен и други градове, ледената пързалка в Сливен ще продължи да работи до 19 февруари. По повод днешния празничен ден 14 февруари, когато се чества Денят на Трифон Зарезан и Свети Валентин, Община Сливен е подготвила цветна атракция за всички посетители. Малки и големи почитатели на кънките на лед ще имат възможност да се насладят на леденото съоръжение, което за двойния празник ще бъде празнично осветено от цветно LED осветление.

Това е поредната атракция на ледената пързалка тази зима в Сливен. Още от деня на откриването й през месец декември миналата година, жителите и гости на града имаха възможност да наблюдават ледено шоу с професионални фигуристи, хокеен мач, безплатни уроци за начинаещи и професионална фотографска сесия.

През последните години леденото съоръжение се е превърнало в предпочитано място за спортно забавление през зимния сезон. Днес то е вече с размери от 600 кв. м. за още по-голямо удобство и комфорт за посетителите. Община Сливен планира монтаж на атракциона и през следващия сезон.

Предишна ТРИ ПРАЗНИКА СЪВПАДАТ ДНЕС
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН РАЗКРИ ПУНКТ НА ДЕТСКА МЛЕЧНА КУХНЯ В СЕЛО САМУИЛОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА И ИВАН КЛИСУРСКИ: „МРРБ ОТПУСКА 8,8 МЛН. ЛЕВА ЗА КВ. „РЕЧИЦА“

8,8 млн. лв. ще бъдат отпуснати от Министерството на регионалното развитие и благоустройството за изграждането на ВиК цикъл в сливенския кв. „Речица“ – това съобщиха народните представители от ПГ на

Новини Сливен

ДВА АРЕСТА ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Засилена патрулна дейност на РУ-Сливен по противодействие на разпространението и употребата на наркотици. Извършени са множества проверки от екипи на група „Охрана на обществения ред“ на територията на град Сливен.

Новини Сливен

ЛЕГЕНДА НА СЛИВЕНСКИЯ ФУТБОЛ ПРАЗНУВА ДНЕС 60-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

Легенда на сливенския футбол празнува на днешния първи януари 60-годишен юбилей. Илия Христов събра приятели и близки в родното си село Младово, където има и празник на селото. Илия Христов