ЛЕГЕНДИ НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ ДАДОХА СТАРТ НА ПРОЕКТ В ПЕТО УЧИЛИЩЕ
13.10.2022 1640 Прегледи

ЛЕГЕНДИ НА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ ДАДОХА СТАРТ НА ПРОЕКТ В ПЕТО УЧИЛИЩЕ

Легендите на българския волейбол Евгений Иванов- Пушката и Пламен Иванов дойдоха в Сливен за да дадат старт на проекта „Волейбол за училище“, който започва в Пето училище „Пейо Яворов“.

„Неслучайно нашият проект върви заедно с образованието. Може и да не станете спортисти, но при всички случаи спортът ще ви помогне много и в училището, и в живота“, каза пред събралите се деца Евгений Иванов, който отговаря за ученическия спорт в Българската федерация по волейбол.

Проектът предвижда постоянни занимания по волейбол с децата от училището. Важна част от него е Живко Желязков, председател на Волейболен клуб „Сливен“, който бе сред гостите на тържеството.

Думата взе и Пламен Крумов – председател на Комисията по спорт в Общинския съвет на Сливен. Той насърчи децата да спортувати перефразира популярна поговорка в „Който спортува, зло не мисли“.

Домакин на откриването беше директорката на училището Даниела Павлова, сред гостите бе и Силвия Никова, която отговаря за спорта в общинската администрация.

 

 

Предишна ЗДРАВНАТА КАСА ВЕЧЕ ПОЕМА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ВИСОКОРИСКОВИ ЧОВЕШКИ ПАПИЛОМЕН ВИРУС
Следваща ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-СЛИВЕН ДИМИТЪР МИТЕВ С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ ОТ СЪЮЗА НА ОФИЦЕРИТЕ И СЕРЖАНТИТЕ ОТ ЗАПАСА И РЕЗЕРВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЪЗРАСТЕН МЪЖ И СЪПРУГАТА МУ СА В БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА

65-годишен мъж и съпругата му /61 г./ са пострадал при катастрофа на 8 декември. Мъжът е настанен в Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен със съчетана травма на

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН – ИНЖ. АНГЕЛ АНГЕЛОВ“ ЕАД ИНВЕСТИРА В ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

От обява за инвестиционно намерение, публикувана на сайта на „Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов” ЕАД, става ясно, че дружеството планира реализацията на нова инвестиция, производство на енергия от фотоволтаици. В момента „Топлофикация-Сливен-инж.

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА АКУМУЛАТОРА НА КОЛА, ПАРКИРАНА В ГАРАЖ

42-годишен мъж от град Сливен е подал заявление за кражба от личния му лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Автомобилът е бил паркиран в подземен гараж в квартал „Сини камъни“. Заявителят е