КЪЩА ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР В СЕЛО ПИТОВО
31.05.2021 721 Прегледи

КЪЩА ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР В СЕЛО ПИТОВО

Къща изгоря при пожар в новозагорското село Питово. Унищожени са 140 кв. метра покрив. Няма жертви и пострадали, научи Sliveninfo. Огънят е пламнал в 7.30 часа сутринта на 30 май. 40 минути по-късно идва пожарната, но стихията е потушена едва по обяд. Къщата е собственост на 63-годишен мъж. По първоначални данни причина за пожара е неизправност в отоплителен уред.

Sliveninfo научи, че собственикът Н.К. напълнил с пластмаси печка на твърдо гориво и сложил да вари вода. Прибирайки се от двора, вече горяла част от покъщнината.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЪСТАВ НА СИК И ПСИК - СЛИВЕН
Следваща ОТНОВО ПОВЕЧЕ ИЗЛЕКУВАНИ И ПО-МАЛКО ЗАБОЛЕЛИ ОТ КОРОНАВИРУС ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ НА МЪЖ, НАРУШИЛ ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ

Служители на РУ-Сливен са задържали криминално проявен мъж на 40 години за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие. Той е задържан на 14 октомври след подаден сигнал. По

Новини Сливен

НАГРАДИХА УЧАСТНИЦИТЕ В КОНКУРСА ЗА РИСУНКА „АЗ И МОЯТ ГРАД”

В Къща „Миркович“ днес се състояцеремония по награждаване на участниците в 26-ото издание на конкурса за рисунка „Аз и моят град“. Той е посветен на Сливен и е едно от

Новини Сливен

ТЕАТРАЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА СЛИВЕН НИКОЛАЙ НЕДЯЛКОВ – СЪС „ЗЛАТЕН ВЕК“

Дългогодишният директор на Сливенския драматичен театър “Стефан Киров“ Николай Недялков ще бъде удостоен с почетния знак на Министерството на културата „Златен век“ – печат на Цар Симеон Велики – златен.