КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
юни 14, 2022 4523 Прегледи

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес (вторник) 14.06.2022г. ще бъде прекъснато водоподаването на кв. „Ново село“  до 14:00ч.

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес (вторник) 14.06.2022г. до 15:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от кв.“Дружба“– на изток от „Армейска работилница“.

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 14.06.2022г.(вторник) от 09:30ч. до 16:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването на част от кв. „Клуцохор“ – в района на юг от ул.“Патриарх Ефтимий“.

При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен „ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОБРАЗУВАХА БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ВОДАЧ НА АТВ

За автора

Може да харесате още

Новини

СОЗОПОЛ СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

Три са зоните, които ще бъдат почистени на 15.09.2018 г., събота в Созопол и около града. Близо 100 доброволци от сдружение към голяма международна фирма се ангажират да изчистят т.нар.

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Лорд Д. през уикенда заминава на лов и казва на управителя си: – Джон, следи за нещата тук! Връща се доволен лорда от лова и пита: – Джон произшествия? –

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Сватосали се едни хора, сватба вдигнали, добре ама на втората седмица булката се изсулила и беж – у майка си. Вдигнала се сватята с младоженецът под мишка и право у