КУЧЕТАТА НА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ РАЗКЪСАХА ДОМАШЕН ПОМЕРАН
юни 19, 2023 3558 Прегледи

КУЧЕТАТА НА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ РАЗКЪСАХА ДОМАШЕН ПОМЕРАН

Немски овчарки разкъсаха смъртоносно домашно куче, изведено на разходка от стопанина си. Агресивните животни са собственост на Йордан Лечков и били пуснати от него, за да охраняват зона, отдадена на концесия до градския стадион в Сливен, предаде bTV.

„Съжалявам за случилото се. Истината е по средата. Това е концесия, която е затворена. Тук на 200 метра има парк, където е забранено се разкарат кучета. На 100 метра има специално ограден парк за кучета. Тези хора всяка вечер и всеки ден минава тук и знаят, че ние разполагаме и гледаме кучетата на осем години вече. Те са на наша територия. Както споменах, това е концесия, имаме права и задължения. Оградено е, както се вижда, навсякъде. Може да направите проверка. Евтини сензации се търсят, защото вече на мен ми омръзна да се занимавам с едно и също нещо“, коментира Йордан Лечков.

„Всеки ден хиляди деца минават оттук. Тези кучета са социализирани“, добави той.

„Преди две вечери се разхождаме със съпругата ми в парк „Юнак“. На това място бяхме нападнати от две агресивни кучета без намордници, които излязоха от централния вход. Те нападнаха нас, но разкъсаха нашето куче Арчи“, каза Христо Халачев.

„Съжденията на Лечков ни връщат през 90-те години. Голямото куче да изяде малкото и малкият човек да бъде смазан. Нека общината и отговорните органи да проверят концесионерът собственик ли е на публичните имоти. Той да се държи като собственик, да ни гони и ние да сме виновни, че сме станали жертва на агресията на неговите животни“ допълни Халачев.

„Това е концесия от 20 години. Това, което не може да се ползва, г-н Лечков е трябвало да го огради. Не съм запознат с концесионният договор, ще извършим проверка“, коментира Румен Иванов, зам.-кмет на Сливен.

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПОЛИЦАИ УСТАНОВИХА НЕЗАКОНЕН ДОБИВ НА ГРАДЕШКИ КАМЪК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪРТВО ПИЯН ШОФЬОР КАТАСТРОФИРА НА БУЛ. „ПАНАЙОТ ХИТОВ“ В СЛИВЕН

Водач с алкохол 3,16 промила, причинил пътно произшествие, е установен от полицейски служители на 19 април в град Сливен. Около 21,00 часа 41-годишният Т.Р. от град Сливен, при движение с

Новини Сливен

ЗАПОЧНА РАЗДАВАНЕ НА МАСКИ, ДАРЕНИ ОТ „Е. МИРОЛИО” ЕАД

Община Сливен започва поетапно раздаване на маски за многократна употреба на служителите в институциите, работещи на първа линия. Предпазните средства са дарени от „Е. Миролио“ ЕАД.  Маски ще получат персоналът

Новини Сливен

ПОЧИНА ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КАРАКАЧАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ И СЛИВЕНСКИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ХРИСТО ХРИСТОВ

  Тази нощ е починал Христо Христов, председател на Федерацията на каракачаните в България и общински съветник от групата на ГЕРБ в Сливен. По този повод съболезнования изрази кметът на