КРЪГЛА МАСА НА ОБЩНОСТЕН ЦЕНТЪР – СЛИВЕН

КРЪГЛА МАСА НА ОБЩНОСТЕН ЦЕНТЪР – СЛИВЕН

В Общностен център – Сливен се организира кръгла маса, на която беше представена реализацията на дейностите от края на 2016 г. домесец септември 2018 г. Събитието се проведе на 20 септември.

Дейностите към проекта са „ Ранна интервенция на уврежданията”,  „ Индивидуална педагогическа подкрепа за деца с увреждания”,  „ Формиране и развитие на родителски умения” и „ Семейно консултиране и подкрепа” и „  Здравна консултация”.

Бяха отчетени постигнатите резултати от досегашната работа, с оглед осъществяване целите на проекта. Участниците обсъдиха дейностите на услугите и подобряване съвместната работа между екипите от специалисти, по различните услуги в центъра.

Проектът „Предоставяне на интегрирани услуги за ранно детско развитие в Общностен център за деца и семейства Сливен”, ефинансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОЗДРАВИ ИПФ И КОЛЕЖА В СЛИВЕН ЗА НОВАТА АКАДЕМИЧНА ГОДИНА
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ИЗКАЗА БЛАГОДАРНОСТ НА РЗ "ПБЗН" И ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ПОЖАРИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 05. 07. 2018 г. (четвъртък) от 10.30ч. до 15.00ч. ще бъде прекъснато водоподаването в кв. „Речица“.

Новини Сливен

НА 1 ЮНИ РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН OРГАНИЗИРА ДЕТСКИ ПРАЗНИК

На 1 юни, 2018г., от 10:30 ч.,  в двора на Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се проведе весел детски празник посветен на международния ден на детето. Денят на

Новини Сливен

ЕВАКУАЦИЯ ПРИ СИМУЛАЦИЯ НА ПОЖАР ДНЕС В СГРАДАТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Симулация на възникал пожар, което налага евакуация извън сграда. Такова занятие ще се проведе днес, 11 май 2018 г. от 11 часа.Това съобщи инж. Снежана Кънева, началник- отдел „Сигурност и

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

5 × four =