КОТЛЕНСКИЯТ ПЛОЩАД „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В ТОЗИ ЧАС
22.12.2022 480 Прегледи

КОТЛЕНСКИЯТ ПЛОЩАД „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В ТОЗИ ЧАС

Градският площад „Възраждане“ в Котел се подготвя да посрещне своите гости тази вечер.

Към този час служителите на общинската администрация, които са нагърбени със задачата да създадат празнично настроение сред котленци, работят по последните детайли за събитието. На площада в момента се обособяват огнищата, монтират се шатрите, както и масите, и пейките за празника.   Тържеството ще започне от 17.00 часа и ще предложи много изненади на своите гости.

Всички, които все още не са купили коледни сувенири и се чудят, какво да подарят на своите близки, вече могат да посетят Коледния базар на площада, който отвори врати днес.

Очакваме Ви!

Предишна ЗАСЕГНАТИ УЛИЦИ И УЧАСТЪЦИ, ПО КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНИ РАБОТИ В КВ. РЕЧИЦА
Следваща ПРАЗНИЧЕН ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА ТВЪРДИЦА АТАНАС АТАНАСОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ В ОБЛАСТ СЛИВЕН

53 са активните случаи на COVID-19 през последното денонощие в област Сливен. Сред тях е пациент, чийто положителен резултат от пробите с PCR-тест бе регистриран на 6 август. Той е

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЙКА ПОБЕДИ МЪЖЕ И ЖЕНИ В УНИКАЛНО ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ НА 50 КМ

Мария Николова от Сливен е победител на  маратона Орехово Ултра. Това съобщи Силвия Никова от Община Сливен. Дългогодишната състезателка на АСК  – Лека атлетика Сливен постигна нещо уникално – надбяга

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ: ГЛАСУВАХ ЗА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО

Деян Дечев: гласувах за подкрепа на българското семейство, защита на българските деца по-високи доходи, по-ниски цени и мир!