КОТЕЛ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ВТОРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ШАХМАТЕН ФЕСТИВАЛ „ГЕОРГИ РАКОВСКИ“
08.05.2023 585 Прегледи

КОТЕЛ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ВТОРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ШАХМАТЕН ФЕСТИВАЛ „ГЕОРГИ РАКОВСКИ“

В дните от 1 до 6 юли 2023 г. за втора поредна година Община Котел ще бъде домакин на международния фестивал по шахмат „Георги Раковски”, в рамките на който ще се проведе и блиц турнир.

Фестивалът ще се проведе под егидата на кмета на община Котел Коста Каранашев, в партньорство с Шахматен клуб „Ан Пасан“.

Желаещите да участват във фестивала могат да подават своите заявки на e-mail: miroslav_mitev90@abv.bg, а към момента такива са заявили състезатели от България, Индия и Турция.

Надпреварата ще се проведе в спортната зала на СУ „Георги Стойков Раковски“, намираща се на адрес: ул. „Атанас Белопахов – учител“ №1.

Право на участие ще имат всички шахматисти, заплатили турнирна такса. Жителите на община Котел ще бъдат освободени от такса за участие.

Предишна МЛАДИ И СТАРИ СЕ СЪБРАХА НА СБОР В ЖЕРАВНА
Следваща ТЕЖКА КАТАСТРОФА СТАНА ПО ОБЯД В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

22-ГОДИШЕН ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА НАРКОТИЦИ

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен и след сключено споразумение в съдебно заседание, съдът наложи ефективно наказание от 18 месеца „лишаване от свобода“ на Велко А. (на

Новини Сливен

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „УБИЙ СКОРОСТТА, СПАСИ ДЕТЕ“

И тази година Община Сливен се включва в кампанията на Радио FM+ под надслов „Убий скоростта, спаси дете“. Целта й е да насочи вниманието на шофьорите и обществото към застрашителния

Новини Сливен

КМЕТЪТ КАНИ ЕКСПЕРТИ НА СРЕЩА ЗА СТАРИЯ БРЯСТ

Кметът на Община Сливен Стефан Радев кани експерти на среща, на която да бъдат обсъдени мерки за подобряване състоянието на Стария бряст. „Общината полага всички усилия и не пести средства