КОТЕЛ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ВТОРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ШАХМАТЕН ФЕСТИВАЛ „ГЕОРГИ РАКОВСКИ“
май 8, 2023 219 Прегледи

КОТЕЛ ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ВТОРИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ШАХМАТЕН ФЕСТИВАЛ „ГЕОРГИ РАКОВСКИ“

В дните от 1 до 6 юли 2023 г. за втора поредна година Община Котел ще бъде домакин на международния фестивал по шахмат „Георги Раковски”, в рамките на който ще се проведе и блиц турнир.

Фестивалът ще се проведе под егидата на кмета на община Котел Коста Каранашев, в партньорство с Шахматен клуб „Ан Пасан“.

Желаещите да участват във фестивала могат да подават своите заявки на e-mail: miroslav_mitev90@abv.bg, а към момента такива са заявили състезатели от България, Индия и Турция.

Надпреварата ще се проведе в спортната зала на СУ „Георги Стойков Раковски“, намираща се на адрес: ул. „Атанас Белопахов – учител“ №1.

Право на участие ще имат всички шахматисти, заплатили турнирна такса. Жителите на община Котел ще бъдат освободени от такса за участие.

Предишна МЛАДИ И СТАРИ СЕ СЪБРАХА НА СБОР В ЖЕРАВНА
Следваща ТЕЖКА КАТАСТРОФА СТАНА ПО ОБЯД В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА НОВА ЗАГОРА ОТ ОСМАНСКО РОБСТВО

Скъпи съграждани и жители на община Нова Загора, В мразовития ден на 14 януари преди 145 години историята записва името на Нова Загора сред освободените места на възраждащата се след

Новини Сливен

ДВА АРЕСТА НА ПИЯНИ ШОФЬОРИ

Двама водачи, употребили алкохол, са установени от полицейски служители на територията на РУ-Сливен. На 25 април в местност „Терасите“ е извършена проверка на  лек автомобил „ВАЗ“, управляван от 59-годишния М.М.

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

Днес 31.10 /сряда/ поради авария ще бъде прекъснато водоподаването в с. Желю войвода  до 16.30ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.