КОТЕЛ ПРАЗНУВА ДНЕС
ноември 1, 2019 1230 Прегледи

КОТЕЛ ПРАЗНУВА ДНЕС

Община Котел кани жители и гости на града да се включат в честванията за Деня на народните будители и Ден на Котел.

От 11.00 ч. на площад „Възраждане “ ще се състои тържествената церемония по случай Деня на народните будители и празника на града.

От 11.30 ч. програмата продължава с празничен рецитал, в който участие ще вземат децата от ДГ „Дъга“ и читалище „Съгласие – Напредък -1870“.

B 12.30 ч. Исторически Музей – Котел кани жителите и гостите на града на фотоизложба под надслов „Котел: Наследство и природа – пейзажи от възможности“.

От 13:00 ч. ще започне Приятелска футболна среща на детски отбори при ОФК – Нефтохимик – Бургас и ОФК – Раковски.

От 17:30 ч. в салона на читалище „Съгласие- Напредък 1870“ ще бъде представена постановката “Преспанските камбани“ на Драматичен театър „Йордан Йовков“ гр. Добрич.

Програмата ще завърши в 19.00 ч. с празнични илюминации на площад „Възраждане“.

Събитията са организирани от Община Котел със съдействието на Исторически музей – Котел, НЧ „Съгласие – Напредък – 1870“, СУ „ Г. С. Раковски “ и ДГ „Дъга“ гр. Котел.

Предишна ЕТО ГИ НОВИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЯМБОЛ
Следваща ПРЕДСТАВЯТ АЛМАНАХ "НАШЕТО МЕДИЦИНСКО ПОКОЛЕНИЕ" ДНЕС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВИ 11 ЗАБОЛЕЛИ В СЛИВЕН

През изминалото денонощие за новия коронавирус са изследвани 1975 проби. От тях 75 са с положителен резултат. Това показва Националната информационна система. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата

Новини Сливен

МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛИ СЕ СРЕЩНАХА С ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

Фермери от Сливенски регион проведоха среща с областния управител Минчо Афузов по повод влошаващата се ситуация с изкупуването на мляко. В тази връзка те са подготвили и официално писмо до

Новини Сливен

44-ГОДИШЕН УМИШЛЕНО ЗАПАЛИ КЪЩА

На 19 март екип на РСПБЗН-Сливен е гасил запалена къща в сливенското село Селиминово. Сигналът е получен в 19,47 часа. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество, дограма и 15 кв.м.