КОТЕЛ ПРАЗНУВА ДНЕС

КОТЕЛ ПРАЗНУВА ДНЕС

Община Котел кани жители и гости на града да се включат в честванията за Деня на народните будители и Ден на Котел.

От 11.00 ч. на площад „Възраждане “ ще се състои тържествената церемония по случай Деня на народните будители и празника на града.

От 11.30 ч. програмата продължава с празничен рецитал, в който участие ще вземат децата от ДГ „Дъга“ и читалище „Съгласие – Напредък -1870“.

B 12.30 ч. Исторически Музей – Котел кани жителите и гостите на града на фотоизложба под надслов „Котел: Наследство и природа – пейзажи от възможности“.

От 13:00 ч. ще започне Приятелска футболна среща на детски отбори при ОФК – Нефтохимик – Бургас и ОФК – Раковски.

От 17:30 ч. в салона на читалище „Съгласие- Напредък 1870“ ще бъде представена постановката “Преспанските камбани“ на Драматичен театър „Йордан Йовков“ гр. Добрич.

Програмата ще завърши в 19.00 ч. с празнични илюминации на площад „Възраждане“.

Събитията са организирани от Община Котел със съдействието на Исторически музей – Котел, НЧ „Съгласие – Напредък – 1870“, СУ „ Г. С. Раковски “ и ДГ „Дъга“ гр. Котел.

Предишна ЕТО ГИ НОВИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЯМБОЛ
Следваща ПРЕДСТАВЯТ АЛМАНАХ "НАШЕТО МЕДИЦИНСКО ПОКОЛЕНИЕ" ДНЕС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАДНА ПОКРИВЪТ НА УЧИЛИЩЕ “ АНТОН ИВАНОВ КАМБУРОВ „

Падна покривът на бившето училище „Антон Иванов Камбуров“, което се намира в сливенския квартал „Клуцохор“. Школото бе закрито през 2008 г. и вече 10 години сградата се руши. Покривът падна

Новини Сливен

РЗИ-СЛИВЕН БЕ ДОМАКИН НА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА УНИЦЕФ

Регионална здравна инспекция-Сливен беше домакин на работна среща за представяне на дейностите, извършвани от Центъра за детско и майчино здраве на територията на област Сливен. Повод за срещата беше посещението

Новини Сливен

КРАЖБА НА ЧАНТА ОТ ВЪЗРАСТНА ЖЕНА И ГРАБЕЖ НА ЗЛАТЕН СИНДЖИР ЗА БЛИЗО 3000 ЛЕВА СА РАЗКРИЛИ КРИМИНАЛИСТИ

Полицейските служители предприемат издирвателни действия на 11 ноември, когато в участъка е подадено заявление от 33-годишен мъж от град Ямбол. Около 02,00 часа същия ден неизвестен извършител, след като е