КОТЕЛ ПРАЗНУВА ДНЕС

КОТЕЛ ПРАЗНУВА ДНЕС

Община Котел кани жители и гости на града да се включат в честванията за Деня на народните будители и Ден на Котел.

От 11.00 ч. на площад „Възраждане “ ще се състои тържествената церемония по случай Деня на народните будители и празника на града.

От 11.30 ч. програмата продължава с празничен рецитал, в който участие ще вземат децата от ДГ „Дъга“ и читалище „Съгласие – Напредък -1870“.

B 12.30 ч. Исторически Музей – Котел кани жителите и гостите на града на фотоизложба под надслов „Котел: Наследство и природа – пейзажи от възможности“.

От 13:00 ч. ще започне Приятелска футболна среща на детски отбори при ОФК – Нефтохимик – Бургас и ОФК – Раковски.

От 17:30 ч. в салона на читалище „Съгласие- Напредък 1870“ ще бъде представена постановката “Преспанските камбани“ на Драматичен театър „Йордан Йовков“ гр. Добрич.

Програмата ще завърши в 19.00 ч. с празнични илюминации на площад „Възраждане“.

Събитията са организирани от Община Котел със съдействието на Исторически музей – Котел, НЧ „Съгласие – Напредък – 1870“, СУ „ Г. С. Раковски “ и ДГ „Дъга“ гр. Котел.

Предишна ЕТО ГИ НОВИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЯМБОЛ
Следваща ПРЕДСТАВЯТ АЛМАНАХ "НАШЕТО МЕДИЦИНСКО ПОКОЛЕНИЕ" ДНЕС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН УЧАСТВА СЪС СВОЙ ЩАНД В 36-ОТО ИЗДАНИЕ НА ТУРИСТИЧЕСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО“ СОФИЯ 2019

През изминалата седмица Община Сливен се представи със свой щанд на 36-ото издание на Туристическото изложение „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО“ София 2019. В него участваха над 380 изложителя от страната

Новини Сливен

НОВА СПОРТНА ПЛОЩАДКА Е ВЪВЕДЕНА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Въведена е в експлоатация нова спортна площадка. Тя се намира в централната градска част, северно от ,,Двата аслана”, на кръстовището на ул. ,,Асен Златаров” и „Райна Княгиня“, съобщават от Дирекция

Новини Сливен

54-ТА ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКА ЩАФЕТА „ОСВОБОДИТЕЛ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА 3 МАРТ В СЛИВЕН

По повод Националния празник на България – 3 март, в Сливен ще се проведе 54-та лекоатлетическа щафета „Освободител“. Тя е традиционна и се провежда в три възрастови групи – 5-7