КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН
13.04.2020 1169 Прегледи

КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН

Председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова благодари на общинския лидер на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов за дарителската кампания, организирана от местната структура на БСП.

Благодарственото писмо е с подписа на Корнелия Нинова. Предлагаме ви го:

Изх. R• БСП-448/10.04.2020 г ДО
ДР. ATAHAC ДЕЛИБАЛТОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА O6C НА БСП СЛИВЕН

Уважаеми другарю Делибалтов,

България и светът изживяват тежък период. Българският народ е бил подложен на много изпитания, но винаги ги е преодолявал. Сигурна съм, че ще се справим и с това и ще излезем от него по-силни.
Днес всяко семейство търпи лишения. Хиляди останаха без работа и доходи. Като национално отговорна партия ние проявяваме своята човечност и съпричастност към
другия в тези трудни дни.
Ние винаги сме защитавали слабите, онеправданите и беззащитните. Въпреки тежкото време за партията, включително и във финансов план, ние сме верни на принципа на солидарността и на политическото достойнство.
Благодарна съм Ви,че организирахте дарителска кампания в помощ на болници, на възрастни и самотни xopa и на бедни семейства.
Бих искала да изразя пред Вас и признателност към народните представители, които дариха 50 000 лв. на БАН за разработване на лекарство срещу коронавирус и за закупуване на компютри за деца от бедни семейства, които не могат да се включат в дистанционното обучение.
Вие сте партийната първа линия, която ежедневно се сблъсква с човешките тревоги. Вярвам във вашата сърцатост. Съжалявам, че не можем да се среднем лично всички . Но това е временно и знам, че скоро отново ще бъдем заедно.
Пазете се, бъдете здрави

10 април 2020 г.

www.bsp.bg
1000 София, ул. “Позитано“ N-°20, п.к. 382

председател иа Националния съвет на Българската социалистииеска партия председател на ПГ БСП ЗА БЪЛГАРНЯ

bsp@bsp.bg
Тел. 02/81-07-200, факс: 02/981-21-85

Delibaltov

 

Предишна ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА КЪМ ОБЩИНА СЛИВЕН ОТ ДНЕС ПРИЕМА ДАРЕНИЯ С УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ ВКЛЮЧИ В КРЪВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ УЧЕНИЦИТЕ НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ДИМИТЪР РОХОВ“ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

С тържествена церемония и издигане на националния флаг започна новата учебна година в Спортно училище „Димитър Рохов“ в Сливен. „Ето, че настъпи моментът отново да прекрачите прага на училището, където

Новини Сливен

40-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН ПОДАДЕ ФАЛШИВ СИГНАЛ ЗА ДЕЦА В БМВ, КОИТО БИЛИ ЗАПЛАШЕНИ С ОРЪЖИЕ

Служители на РУ-Сливен са съставили акт за злоумишлено обаждане на телефон 112. На 29 ноември, в 16,26 часа, е получен сигнал на тел.112 за лице, което заплашва деца с огнестрелно

Новини Сливен

ТРИ ОТ НОВИТЕ ПЕТ СЛУЧАЯ НА COVID-19 СА РЕГИСТРИРАНИ В СЕМЕЙНИ ОГНИЩА

Пет са потвърдените нови случаи на COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област – двама от Сливен и трима от Нова Загора и общината, съобщиха от Областния кризисен щаб. Трима от болните