КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН
април 13, 2020 739 Прегледи

КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН

Председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова благодари на общинския лидер на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов за дарителската кампания, организирана от местната структура на БСП.

Благодарственото писмо е с подписа на Корнелия Нинова. Предлагаме ви го:

Изх. R• БСП-448/10.04.2020 г ДО
ДР. ATAHAC ДЕЛИБАЛТОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА O6C НА БСП СЛИВЕН

Уважаеми другарю Делибалтов,

България и светът изживяват тежък период. Българският народ е бил подложен на много изпитания, но винаги ги е преодолявал. Сигурна съм, че ще се справим и с това и ще излезем от него по-силни.
Днес всяко семейство търпи лишения. Хиляди останаха без работа и доходи. Като национално отговорна партия ние проявяваме своята човечност и съпричастност към
другия в тези трудни дни.
Ние винаги сме защитавали слабите, онеправданите и беззащитните. Въпреки тежкото време за партията, включително и във финансов план, ние сме верни на принципа на солидарността и на политическото достойнство.
Благодарна съм Ви,че организирахте дарителска кампания в помощ на болници, на възрастни и самотни xopa и на бедни семейства.
Бих искала да изразя пред Вас и признателност към народните представители, които дариха 50 000 лв. на БАН за разработване на лекарство срещу коронавирус и за закупуване на компютри за деца от бедни семейства, които не могат да се включат в дистанционното обучение.
Вие сте партийната първа линия, която ежедневно се сблъсква с човешките тревоги. Вярвам във вашата сърцатост. Съжалявам, че не можем да се среднем лично всички . Но това е временно и знам, че скоро отново ще бъдем заедно.
Пазете се, бъдете здрави

10 април 2020 г.

www.bsp.bg
1000 София, ул. “Позитано“ N-°20, п.к. 382

председател иа Националния съвет на Българската социалистииеска партия председател на ПГ БСП ЗА БЪЛГАРНЯ

bsp@bsp.bg
Тел. 02/81-07-200, факс: 02/981-21-85

Delibaltov

 

Предишна ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА КЪМ ОБЩИНА СЛИВЕН ОТ ДНЕС ПРИЕМА ДАРЕНИЯ С УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ ВКЛЮЧИ В КРЪВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БИЗНЕСМЕН НАМЕРИ АМЕРИКАНСКИ ПАСПОРТ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Сливенски бизнесмен намери паспорт на американски гражданин на ларгото, научи Sliveninfo. Мъжът незабавно се е обадил на полицията. „Паспортът бе иззет с протокол“, заяви бизнесменът пред Sliveninfo.

Новини Сливен

37-ГОДИШНИЯТ М.И. ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА АМФЕТАМИН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен. В 23,45 часа на 18 юни е извършена проверка на 37-годишния М.И. от град Сливен.

Новини Сливен

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

На 25 декември празнуваме Рождество Христово. Това е един от най-големите църковни празници в християнския свят. Той е своеобразно продължение на Бъдни вечер. На него християните честват рождането на Исус