КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН
април 13, 2020 927 Прегледи

КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН

Председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова благодари на общинския лидер на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов за дарителската кампания, организирана от местната структура на БСП.

Благодарственото писмо е с подписа на Корнелия Нинова. Предлагаме ви го:

Изх. R• БСП-448/10.04.2020 г ДО
ДР. ATAHAC ДЕЛИБАЛТОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА O6C НА БСП СЛИВЕН

Уважаеми другарю Делибалтов,

България и светът изживяват тежък период. Българският народ е бил подложен на много изпитания, но винаги ги е преодолявал. Сигурна съм, че ще се справим и с това и ще излезем от него по-силни.
Днес всяко семейство търпи лишения. Хиляди останаха без работа и доходи. Като национално отговорна партия ние проявяваме своята човечност и съпричастност към
другия в тези трудни дни.
Ние винаги сме защитавали слабите, онеправданите и беззащитните. Въпреки тежкото време за партията, включително и във финансов план, ние сме верни на принципа на солидарността и на политическото достойнство.
Благодарна съм Ви,че организирахте дарителска кампания в помощ на болници, на възрастни и самотни xopa и на бедни семейства.
Бих искала да изразя пред Вас и признателност към народните представители, които дариха 50 000 лв. на БАН за разработване на лекарство срещу коронавирус и за закупуване на компютри за деца от бедни семейства, които не могат да се включат в дистанционното обучение.
Вие сте партийната първа линия, която ежедневно се сблъсква с човешките тревоги. Вярвам във вашата сърцатост. Съжалявам, че не можем да се среднем лично всички . Но това е временно и знам, че скоро отново ще бъдем заедно.
Пазете се, бъдете здрави

10 април 2020 г.

www.bsp.bg
1000 София, ул. “Позитано“ N-°20, п.к. 382

председател иа Националния съвет на Българската социалистииеска партия председател на ПГ БСП ЗА БЪЛГАРНЯ

bsp@bsp.bg
Тел. 02/81-07-200, факс: 02/981-21-85

Delibaltov

 

Предишна ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА КЪМ ОБЩИНА СЛИВЕН ОТ ДНЕС ПРИЕМА ДАРЕНИЯ С УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ ВКЛЮЧИ В КРЪВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

42 ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ СА ОТНЕТИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В СЛИВЕНСКО

Продължават операциите по контрол и пътна безопасност, разпредени от директора на ОДМВР-Сливен, старши комисар Димитър Величков, на територията на сливенска област. Създадена е организация за завишен контрол, предвид очаквания трафик

Новини Сливен

ПОЧИТ ЗА ГОЛЕМИЯ КАМЕН ЧАНЕВ

На 26 ноември се навършва една година, откакто световният тенор Камен Чанев напусна земния ни свят. Ние, гражданите на Сливен, сме имали честта и привилегията да познаваме красивия му глас

Новини Сливен

ГОЛЯМ ПОЖАР КРАЙ НОВОЗАГОРСКОТО СЕЛО ЕЛЕНОВО

Екипи от пожарникари, горски служители и доброволци гасят пожар край с. Еленово, община Нова Загора. Горски пожар се е разгорял днес по обед край с. Еленово, община Нова Загора, област