КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН
април 13, 2020 1035 Прегледи

КОРНЕЛИЯ НИНОВА БЛАГОДАРИ НА АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ЗА ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ БСП – СЛИВЕН

Председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова благодари на общинския лидер на социалистите в Сливен Атанас Делибалтов за дарителската кампания, организирана от местната структура на БСП.

Благодарственото писмо е с подписа на Корнелия Нинова. Предлагаме ви го:

Изх. R• БСП-448/10.04.2020 г ДО
ДР. ATAHAC ДЕЛИБАЛТОВ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА O6C НА БСП СЛИВЕН

Уважаеми другарю Делибалтов,

България и светът изживяват тежък период. Българският народ е бил подложен на много изпитания, но винаги ги е преодолявал. Сигурна съм, че ще се справим и с това и ще излезем от него по-силни.
Днес всяко семейство търпи лишения. Хиляди останаха без работа и доходи. Като национално отговорна партия ние проявяваме своята човечност и съпричастност към
другия в тези трудни дни.
Ние винаги сме защитавали слабите, онеправданите и беззащитните. Въпреки тежкото време за партията, включително и във финансов план, ние сме верни на принципа на солидарността и на политическото достойнство.
Благодарна съм Ви,че организирахте дарителска кампания в помощ на болници, на възрастни и самотни xopa и на бедни семейства.
Бих искала да изразя пред Вас и признателност към народните представители, които дариха 50 000 лв. на БАН за разработване на лекарство срещу коронавирус и за закупуване на компютри за деца от бедни семейства, които не могат да се включат в дистанционното обучение.
Вие сте партийната първа линия, която ежедневно се сблъсква с човешките тревоги. Вярвам във вашата сърцатост. Съжалявам, че не можем да се среднем лично всички . Но това е временно и знам, че скоро отново ще бъдем заедно.
Пазете се, бъдете здрави

10 април 2020 г.

www.bsp.bg
1000 София, ул. “Позитано“ N-°20, п.к. 382

председател иа Националния съвет на Българската социалистииеска партия председател на ПГ БСП ЗА БЪЛГАРНЯ

bsp@bsp.bg
Тел. 02/81-07-200, факс: 02/981-21-85

Delibaltov

 

Предишна ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА КЪМ ОБЩИНА СЛИВЕН ОТ ДНЕС ПРИЕМА ДАРЕНИЯ С УДЪЛЖЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ ВКЛЮЧИ В КРЪВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДПС ПОЧЕТЕ ЖЕРТВИТЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС В ЯБЛАНОВО

С поднасяне на венци и цветя пред чешмата-паметник в Ябланово ДПС почете паметта на жертвите на т.нар. „възродителен процес“. На 19 януари 1985 г. котелското село става център на съпротивата

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ОТ ПЛАМЕН КРУМОВ, СОБСТВЕНИК НА ФА „СИНИТЕ КАМЪНИ“ – СЛИВЕН

Скъпи приятели, футболна академия „Сините камъни“ се доказа, че може да създава млади таланти, да дисциплинира бъдещите мъже и да ги калява. Не случайно за отбор на годината в Община

Новини Сливен

АГРОБИЗНЕСМЕНИТЕ БРАТЯ КАРАСТАЙКОВИ: БЛАГОДАРНИ СМЕ НА ФИРМА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ И инж. ПЛАМЕН ИВАНОВ

Братята Матей и Христо Карастайкови са агробизнесмени, които обработват няколко хиляди декари земя в общините Елхово и Болярово. През 2019 г. те сключват договор с фирма „Напоителни системи“ – Сливен,