КООРДИНАТОРЪТ НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ“ В ОБЩИНАТА СТАНА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН
май 29, 2021 1962 Прегледи

КООРДИНАТОРЪТ НА „ИЗПРАВИ СЕ.БГ“ В ОБЩИНАТА СТАНА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН

Координаторът на движението на Мая Манолова „Изправи се.БГ“ за Община Сливен Антоний Андонов е назначен за зам.-областен управител. Заповедта му е подписана от премиера Стефан Янев. Андонов ще стъпи в длъжност в понеделник. Той е завършил Езиковата гимназия в Сливен, Висшето военно училище във Велико Търново, бил е служител на МВР и ДАНС. Предният мандат Антоний Андонов бе общински съветник от местна коалиция. На последните парламентарни избори той бе част от листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!.

Правителството оставя на поста Димитринка Петкова като зам.-областен управител на Сливен. Петкова бе назначена от квотата на НФСБ.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ДВАМА НОВИ ЗАМ.-ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛКОВНИК ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ ОГЛАВИ ВОЕННА ПОЛИЦИЯ – СЛИВЕН

Полковник Веселин Георгиев е новият директор на Регионална дирекция „Военна полиция“ – Сливен. 50-годишният офицер е назначен със заповед на военния министър, научи Sliveninfo. Полковник Веселин Георгиев е в системата

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН

В приемния си ден кметът на община Сливен Стефан Радев се срещна с жители на града. Те поставиха пред него въпроси, свързани с инфраструктурата и благоустройството на населените от тях

Новини Сливен

КРЕПОСТ ТУИДА ЗА ПЪРВИ ПЪТ С НОМИНАЦИЯ В МЕЖДУНАРОДНИ НАГРАДИ

За първи път Сливенската крепост е с номинация в международни награди.  Ежегодното издание  на Наградите на International Ecotourism Society прие номинацията на Крепост Туида в две категории „Best  Eco- Museum”