КОНЦЕРТ С ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ НА 27 ЮЛИ НА КРЕПОСТ „ТУИДА“
юли 7, 2022 334 Прегледи

КОНЦЕРТ С ВЕСКО ЕШКЕНАЗИ НА 27 ЮЛИ НА КРЕПОСТ „ТУИДА“

Късноантична и средновековна крепост „Туида“ посреща Веско Ешкенази и Плевенската филхармония на 27 юли. Концертът в Сливен е част от националното турне, носещо заглавието „В света на музиката“. Освен свотовноизвестният цигулар, на сцената ще излезе и Вероника Тодорова – акордеон. Под диригентството на маестро Георги Милтиядов за сливенската публика ще бъде изпълнена музика на Астор Пиацола, Енио Мориконе, Джон Уилямс, Петко Стайнов, Майкъл Джексън, „Куин“ и др. Началото е от 20 ч.

Билети могат да бъдат закупени от Галерия „Сливен“ срещу Регионален исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ – бул. „Цар Освободител“ 7 и от касата на Крепост „Туида“.
За повече информация – тел. 0898332235 и 0895467289.

Предишна ЖОРЖ ПАПАЗОВ - ОТ ЯМБОЛ ДО ПАРИЖ
Следваща МЛАДОЖЕНЦИ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ ЗА СЛИВЕНСКИ АКРОБАТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: НА БЪЛГАРИЯ И Е НУЖЕН СЕРИОЗЕН РЕМОНТ НА СТРУКТУРАТА НА ТРИТЕ ВЛАСТИ

Д-р Събина Петканска е в БСП от 1995 г., когато е едва 19-годишна. Бивш общински съветник, кандидат за депутат по време на последните парламентарни избори, на които бе трета и

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ЗАЛОВИ ДРОГИРАН ШОФЬОР НА ОПЕЛ

Водач на лек автомобил „Опел Зафира“ е установен да управлява след употреба на наркотици. Проверката е извършена на 15 декември , около 09,15 часа, на бул. „П.Хитов“ в град Сливен.

Новини Сливен

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА ГЛАСУВАТ ДНЕС ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ И БЮДЖЕТНА ПРОГНОЗА ЗА ПЕРИОДА 2020-2022 ГОДИНА

Две допълнителни точки са включени в дневния ред на днешната редовна сесия на Общински съвет-Сливен. Това заяви на пресконференция днес председателят на местния парламент Димитър Митев. Той коментира, че едната