КОНЦЕРТ НА ВЪЗПИТАНИЦИ ОТ НУМСИ „ХРИСТИНА МОРФОВА“ ГОСТУВАХА В НОВА ЗАГОРА ПО ПОВОД ПЕТКОВДЕН
11.10.2022 593 Прегледи

КОНЦЕРТ НА ВЪЗПИТАНИЦИ ОТ НУМСИ „ХРИСТИНА МОРФОВА“ ГОСТУВАХА В НОВА ЗАГОРА ПО ПОВОД ПЕТКОВДЕН

На 10 октомври, в Театър „Минко Балкански“ ученици от клас „Поп и джаз пеене“ с ръководител Павел Цонев от НУМСИ „Христина Морфова“, гр. Стара Загора, изнесоха впечатляващ концерт пред новозагорската аудитория. Събитието бе организирано от НЧ „Напредък – 2001“ и е част от празничната програма на града по повод Петковден.

Публиката, сред които и кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и нейния екип и Бояна Гидикова – председател на Общински съвет Нова Загора се насладиха на една вълшебна вечер, съпроводена от различни вокални и инструментални произведения, представени с висок професионализъм и иноваторски аранжименти от талантите. Наситен с голяма палитра от звуци и интересни изпълнения, концертът остави у присъстващите усещания на радост и оптимизъм, защото именно децата – талантливи и всеотдайни, са нашата надежда за бъдещето.

Предишна ПРОВЕДЕ СЕ "ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВАТА" - НАГРАЖДАВАНЕ НА ЛАУРЕАТИТЕ ОТ ОСЕМНАДЕСЕТИ ПОЕТИЧЕН КОНКУРС - "НОВА ЗАГОРА 2022"
Следваща ГЕРБ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ РОСЕН ЖЕЛЯЗКОВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАПОЧВА КЛАСИРАНЕТО НА ДЕЦАТА В ПЪРВА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА В ДЕТСКИ ГРАДИНИ

От месец април 2022 г. започва приемът на децата, родени през 2019 г., които за новата учебна 2022/ 2023 г., ще постъпят в първа възрастова група в детските градини. Община

Новини Сливен

СРЕЩА ВЪВ ВРЪЗКА С ОБЛАСТНАТА СТРАТЕГИЯ ЗА РАВЕНСТВО, ПРИОБЩАВАНЕ И УЧАСТИЕ НА РОМИТЕ СЕ ПРОВЕДЕ ВЧЕРА

Работна среща за обсъждане на предложения за актуализация на Стратегията на област Сливен за равенство, приобщаване и участие на ромите 2021 – 2030 г. се състоя в Областна администрация Сливен.

Новини Сливен

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП-СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА ДИМИТРОВДЕН

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Сливен почетоха празника на града – Димитровден.В знак на почит и признателност те поднесоха цветя пред паметника на Хаджи Димитър