КОНЦЕРТ В СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА
август 9, 2023 1085 Прегледи

КОНЦЕРТ В СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

Международният ден на младежта, 12 август, ще бъде отбелязан с концерт в Сливен. Инициативата на Младежкия дом се превърна в традиция и отново събира млади таланти от града. Концертът ще се проведе в Градската градина от 19 ч.
Програмата включва спортни прояви, информационни щандове, изложба и игри за младите.

Желаещите да посетят събитието могат да го направят още от 18 ч. и да се включат в екологични, спортни и други игри заедно с Клуб за бъдеще – Сливен, Спортен клуб по канадска борба „100-те войводи“, Спортен клуб по ориентиране „Сини камъни“ и доброволците от Младежкия червен кръст.

Посетителите ще имат възможност да разгледат изложбата на участниците в лятната младежка академия, както и информационните щандове, подготвени от Сдружение „Младежки перспективи“ , ПП „Сините камъни“, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център.

Концертната програма ще започне от 19 ч. В нея ще се изявяват млади таланти от клуб за поп и рок изпълнители „Ритъм“, Брейкденс група „New Generation Sliven“, Руска и Радка от Защитено жилище 2-Сливен, Светломир Едрев, Дамян Василев, Рамона Веселинова, децата от проекта „Музиката вместо улицата“, Иван Едрев, акробатите от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“, балерината Нели Мавродиева от Балетна школа „Пети Па“ и младата изпълнителка Tiara.

Международният ден на младежта се отбелязва от 1999 година. Тази година мотото е „Зелени умения за младите хора – към един по-устойчив свят“.

Предишна ЗАДЪРЖАХА ДВАМА, ПОВРЕДИЛИ ЛЕКА КОЛА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕЗ ВТОРИЯ МАНДАТ НА СТЕФАН РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ И СЕ ПОДГОТВЯТ НОВИ

Община Сливен продължава изпълнението на инфраструктурните проекти и подготвя нови през втория мандат на кмета Стефан Радев. Това стана ясно на днешната пресконференция, която даде общинското ръководство. Кметът обясни, че

Новини Сливен

ТРИ АРЕСТА ПРИ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ ДРОГАТА В СЛИВЕН

Спецакцията е проведена на 13 юли на територията на град Сливен по разпореждане на директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков. Целта е установяване и задържане на лица,  занимаващи се

Новини Сливен

ПРОМЯНА НА ДВИЖЕНИЕТО В РАЙОНА НА МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ В СЛИВЕН НА 25 АВГУСТ

Движението по северното платно на бул. „Х. Димитър“,  в района на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ (до кожен диспансер), предстои да бъде временно отцепено на 25 август. За това информираха от