КОНФЕРЕНЦИЯТА НА БСП УТВЪРДИ 13-ТЕ НОМИНАЦИИ ЗА ДЕПУТАТИ
01.02.2021 1258 Прегледи

КОНФЕРЕНЦИЯТА НА БСП УТВЪРДИ 13-ТЕ НОМИНАЦИИ ЗА ДЕПУТАТИ

Общинската конференция на БСП в Сливен утвърди 13-те номинации за кандидат – депутати. Това са Антония Шейредова, Васил Стоянов, Деян Дечев, Евгени Митев, Кольо Милев, Мариета Петкова, Минчо Афузов, Николай Недев, Пепа Беева, Събина Петканса-Вълева, Стефка Шефкенова-Пашова, Таско Ерменков и Янко Янков.

Форумът се проведе в четвъртък, петък и събота миналата седмица. Над 150 делегати гласуваха за номинираните кандидати за депутати. Все още обаче не е ясно кой колко номинации има.

Конференцията прие отчета на сегашните народни представители Кольо Милев и Таско Ерменков. Бяха гласувани насоките на работа на общинската партийна организация и измененията в програмата на БСП.

Тази седмица ще стане ясен водачът на червената листа в региона. Името ще дойде от централата на БСП на „Позитано“ 20. Подредбата на цялата листа ще стане на заседание на Областния съвет на БСП.

Предишна ЧИЕ Е ТОВА ОКО?
Следваща РЪСТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ЛИЦА С COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ТВЪРДИЦА ЗАПОЧВА ПРОУЧВАНЕ НА СРЕДНОВЕКОВНАТА КРЕПОСТ – ГРАД „ВЕРДИЦА“

Исторически музей – Твърдица започна проучване на Средновековната крепост-град ,,Вердица” в местността Градището, североизточно от гр. Твърдица. Разкопките се финансират от Община Твърдица и Министерството на културата по проект на

Новини Сливен

РУ – СЛИВЕН САНКЦИОНИРА НАРУШЕНИЯ ПРИ ДВИЖЕНИЕ С ВЕЛОСИПЕДИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТРОТИНЕТКИ

Продължават проверките за управление на велосипеди в района на пешеходната зона в центъра на град Сливен. Контролът се извършва от служители на РУ-Сливен и Териториална полица, съвместно с Общинска охрана.

Новини Сливен

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

На паметната дата 22 септември преди 114 години българският народ успява да извоюва независимостта на страната. Благодарение на решителността и единството на нашите предци, днес имаме свободата да вървим по