КОМИСАР ВЛАДИМИР ДЕМИРЕВ СЕ ОТТЕГЛИ С ПОЧЕСТИ СЛЕД 33 ГОДИНИ В СЛУЖБА НА ОБЩЕСТВОТО
30.10.2023 2331 Прегледи

КОМИСАР ВЛАДИМИР ДЕМИРЕВ СЕ ОТТЕГЛИ С ПОЧЕСТИ СЛЕД 33 ГОДИНИ В СЛУЖБА НА ОБЩЕСТВОТО

Комисар Владимир Демирев се оттегля от поста директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”  след навършване на пределната възраст за работа в МВР и 33 години служба.  Това стана днес на специално организирано събитие в сградата на Районната служба „ПБЗН” в Сливен.

Официални гости бяха директорът на Главна дирекция „ПБЗН”-МВР главен комисар Александър Джартов и старши комисар Димитър Величков директор на Областната дирекция на МВР в Сливен.

„За мен беше чест да работя с вас през тези години! С вас сме не само колеги, но и приятели. Изградихме много силна връзка и се надявам да съм ви научил, че да разчитате един на други  да поверявате живота си един на друг е най-важното в работата на пожарникаря. Бъдете здрави, работете все така усърдно, помагайте си и предавайте опита на тези, които идват след вас.” Каза в своето емоционално обръщение комисар Демирев пред служители на дирекцията и районната служба.

Главен комисар Джартов прочете заповедта на министъра на вътрешните работи Мирослав Стоянов, с която освобождава комисар Владимир Демирев от длъжност.  Директорът на ГДПБЗН даде висока оценка за работата на комисар Демирев и допълни, че той е един от най-добрите директори в страната и оставя добре работещ колектив, който неговия заместник да доразвие.

Висока оценка за работата на комисар Демирев даде и старши комисар Димитър Величков. Той поднесе плакет от името на ръководството и служителите в Областната дирекция на МВР в Сливен с думи на признателност за доброто съвместно сътрудничество и с пожелания за здраве, късмет и успех в предстоящите начинания.

По традиция комисар Демирев беше изкъпан ритуално с водна струя под аплодисментите на колегите и гостите.

Към пожеланията за здраве и късмет се присъединиха и неговите колеги, които му връчиха плакет и специално изработена пластика на пожарен автомобил, която да му напомня годините като огнеборец.

Комисар Владимир Демирев завършва Академията на МВР през 1990 година със специалност „Пожарна и аварийна безопасност”. Първите две години след завършването той работи като инспектор на дежурна смяна, като отговаря за 15 огнеборци, и като инспектор „Държавен противопожарен контрол”. От 1992 до 2002 година е на ръководна длъжност в Регионалната дирекция „ПБЗН” с направление пожарогасителна дейност, след което поема ръководството на Районната служба в град Сливен. От 2015 година е назначен за директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. През годините многократно е награждаван за своя професионализъм и  отдаденост в служба на обществото. През 2021 и 2023 година е награден с  „Почетен знак на МВР ІІІ степен”  и „Почетен знак на МВР ІІ степен“ от министъра на вътрешните работи.

Предишна АННА ДИМИТРОВА ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН
Следваща НОВОИЗБРАНАТА ОБЩИНСКА СЪВЕТНИЧКА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА БЛАГОДАРИ ЗА ПОДКРЕПАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР НА ДАЧИЯ Е ЗАДЪРЖАН В НОВА ЗАГОРА

Водач с алкохол 2,53 промила е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 3 октомври, около 22,20 часа, на ул. „В.Левски“ е извършена проверка на лек автомобил „Дачия“,

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ВЪПРЕКИ МНОЖЕСТВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, ОБЩИНА СЛИВЕН ОСТАВА ФИНАНСОВО СТАБИЛНА

Равносметка за изминалата 2021 г. направи кметът Стефан Радев по време на публичното обсъждане на изпълнението на бюджета за предходната година. По думите му тя е преминала основно под знака

Новини Сливен

4 АВТОМОБИЛА И ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ИЗГОРЯХА ПРИ ГОЛЯМ ПОЖАР НА БУЛ. „БУРГАСКО ШОСЕ“

На  7 август, в 15:25 часа, е получен сигнал за пожар на тир паркинг и дърводелски цех на бул.“Бургаско шосе“ в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от 4 екипа на