КОМАНДОС Е НА ПЪТ КЪМ НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

КОМАНДОС Е НА ПЪТ КЪМ НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

Той е истински командос. Изкарал е три тежки години в Специалните сили на Българската армия, в които девизът е „Там, където другите не могат“. Тихомир Господинов е председател на партия на зелените в Област Сливен и е трети в листата на МК „Движение Заедно за промяна“.

„Годините ми като командос не ги заменям за нищо друго. Те ме направиха силен и като характер, и като психика“, споделя Тихомир Господинов, който има над 120 скока с парашут . Като командос Тихомир е участвал в учение заедно с американски рейнджъри, скачал е с парашут във вода и нощно време в гора.

След годините в армията Тихомир завършва висше образование и се отдава на бизнес.

„Преди шест години влязох в политиката, а днес участвам в местния вот воден от убеждението, че Сливен трябва и може да има по-добро бъдеще. Мечтая със семейството ми да останем в родния ми град, а не да търсим късмета си зад граница“, каза Тихомир Господинов.

Преди четири години той постигна един от най-добрите резултати в местния вот чрез преференции. Вярва, че с колегите си от МК „Движение Заедно за промяна“ могат да станат двигател за възходящото развитие на общината – главно чрез идеите и капацитета, които притежават.

Тихомир е отдаден на своето семейство и забравя за всичко на този свят, когато е с 3-годишния си син.

„Всъщност аз свързвам моето бъдеще и бъдещето на Сливен именно с него. Ще работя това да се случи“, категоричен е Тихомир Господинов.

 

Георги Мангинов

 

Предишна 30 КГ. КАНАБИС СА ЗАЛОВЕНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА В ЯМБОЛ
Следваща АСИМ АДЕМОВ, ЕВРОДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ/ЕНП: ЕВРОПА ПОДКРЕПЯ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КНИГА ЗА ДИПЛОМАТА Д-Р СИМЕОН ТАБАКОВ ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА В СЛИВЕН

Монографията на д-р Йордан Желев „Д-р Симеон Табаков (1882-1918). Животопис, творчество, документи” ще бъде представена на 11 декември 2018 г. от 17,30 часа в зала „Май” на Община Сливен. Тя

Новини Сливен

ДЕЦА ОТ СЛИВЕН СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ОПЕРАЦИЯ НА СВОЙ СЪУЧЕНИК С ДЦП

Деца от Сливен събират пари за операция на свой съученик с детска церебрална парализа (ДЦП). Третокласникът има нужда от лечение, за да продължи да ходи на училище и да бъде

Новини Сливен

КУКЛЕНИЯТ ТЕАТЪР В СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ В ПОМОЩ НА САНЯ ТЮЛЕВА

Държавен куклен театър – Сливен организира благотворително представление на спектакъла „ЛЕЧЕ БУБОЛЕЧЕ” на 24 юни, неделя, от 11. 00 часа в салона на театъра. Събраните средства от продадените билети, както