КОМАНДОС Е НА ПЪТ КЪМ НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

КОМАНДОС Е НА ПЪТ КЪМ НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

Той е истински командос. Изкарал е три тежки години в Специалните сили на Българската армия, в които девизът е „Там, където другите не могат“. Тихомир Господинов е председател на партия на зелените в Област Сливен и е трети в листата на МК „Движение Заедно за промяна“.

„Годините ми като командос не ги заменям за нищо друго. Те ме направиха силен и като характер, и като психика“, споделя Тихомир Господинов, който има над 120 скока с парашут . Като командос Тихомир е участвал в учение заедно с американски рейнджъри, скачал е с парашут във вода и нощно време в гора.

След годините в армията Тихомир завършва висше образование и се отдава на бизнес.

„Преди шест години влязох в политиката, а днес участвам в местния вот воден от убеждението, че Сливен трябва и може да има по-добро бъдеще. Мечтая със семейството ми да останем в родния ми град, а не да търсим късмета си зад граница“, каза Тихомир Господинов.

Преди четири години той постигна един от най-добрите резултати в местния вот чрез преференции. Вярва, че с колегите си от МК „Движение Заедно за промяна“ могат да станат двигател за възходящото развитие на общината – главно чрез идеите и капацитета, които притежават.

Тихомир е отдаден на своето семейство и забравя за всичко на този свят, когато е с 3-годишния си син.

„Всъщност аз свързвам моето бъдеще и бъдещето на Сливен именно с него. Ще работя това да се случи“, категоричен е Тихомир Господинов.

 

Георги Мангинов

 

Предишна 30 КГ. КАНАБИС СА ЗАЛОВЕНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА В ЯМБОЛ
Следваща АСИМ АДЕМОВ, ЕВРОДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ/ЕНП: ЕВРОПА ПОДКРЕПЯ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАНДАЛИ ПОТРОШИХА НАДПИСА НАД ДРАГИЕВА ЧЕШМА

Надписът над легендарната Драгиева чешма е потрошен. Това съобщиха пред Sliveninfo туристи от Сливен, които предоставиха и снимка. Последният ремонт на Драгиева чешма е от 2001 г., както личи от

Новини Сливен

МЕРЦЕДЕС УДАРИ ЖЕНА НА ДАМАРСКИЯ МОСТ В СЛИВЕН

Лек автомобил „Мерцедес“ удари пешеходка на Дамарския мост в Сливен, научи Sliveninfo. Жената е откарана в областната болница. Инцидентът е станал в четвъртък преди обяд. На място пристигна полиция.

Новини Сливен

ПЪТНИЦИ БЕЗ ДЕКЛАРАЦИИ НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ В АВТОБУСИТЕ ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

„Пътнически превози“ – Сливен засилва контрола на пътуващите в автобусите, които обслужват населените места, заради зачестили случаи на липса на декларации за преминаване през контролно-пропускателните пунктове. От утре – 16