КОЛЬО МИЛЕВ ПРЕД EURONEWS: ВЯРВАМ В МЪДРОСТТА И РАЗУМА НА ВСЕКИ СЛИВНАЛИЯ
20.10.2023 602 Прегледи

КОЛЬО МИЛЕВ ПРЕД EURONEWS: ВЯРВАМ В МЪДРОСТТА И РАЗУМА НА ВСЕКИ СЛИВНАЛИЯ

Кандидатът за кмет на БСП на община Сливен, генерал Коьо Милев бе гост на предаването „Прайм тайм – разговори от дивана“ на телевизия Евронюз България.

  • Какво се случи с лявото във Сливен?

То е тук. Има го. Независимо от някои лични амбиции и страсти. Вярвам в мъдростта и разума на всеки сливналия. Защото аз търся подкрепата не само на левите хора, но и на всеки, който иска животът във Сливен да се промени и подобри. Хората ме познават. Аз съм бил кмет на Сливен и хората знаят какво мога и какво съм направил. Сега искам тяхното доверие, за да поставим отново Сливен на пътя на развитието.

  • Хората протестират за ремонта и дейностите по водния цикъл?

Всичко, което направихме по мое време е не само с добро качество, но няма никакви критики за изпълнението и за начина, по който са изразходвани парите. Сега сме свидетели на съвсем друга картина. И тя е пример защо Сливен се нуждае от различен кмет и различно управление. Проектът е възложен, работата е започнала и – до тук. Ако човек иска и работи за сливналии, то е необходим постоянен, ежедневен диалог с централната власт и с фирмата изпълнител. Още по-важно – постоянен контрол как се изпълняват дейностите. В противен случай виждаме резултата – хората са недоволни. И с право.

  • Какви са основните проблеми на Сливен?

Това е бедността, ниските доходи, качествено образование и среда. Основен приоритет, който споделям с хората при всяка среща, е привличането на инвестиции и развитието на икономиката. Но това налага да подготвим образовани и квалифицирани младежи, които да могат да се реализират тук, в нашата община.

  • Защо хората в Сливен биха Ви подкрепили? Какво е различното от другите кандидати за кметското място?

Защото, както вече казах, съм доказал, че като кмет мога да решавам проблемите и да постигам резултати, полезни за жителите на община Сливен. Всеки, който не харесва начина, по който се харчат парите от бюджета на Сливен, без да се постига подобрение на живота, на средата, на икономиката в общината, има избор. Всеки, който иска развитие, перспектива и предвидимост – има избор. На 29 октомври с бюлетина номер 1!

 

Предишна МАРИНЧО ХРИСТОВ: ИСКАМ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЗАРАБОТИ ЗА ИСТИНСКИТЕ НУЖДИ НА ВСИЧКИ НАС
Следваща ПРЕМИЕРА В СЛИВЕН НА КНИГАТА НА ДЕЯН СТАТУЛОВ "(ПРЕ)ПОРЪЧАНИ ФИЛМИ. ПРОПАГАНДНИ ПРАКТИКИ В БЪЛГАРСКОТО ИГРАЛНО КИНО (1944-1989)"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФЕСТИВАЛ НА ВИНАРИТЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН

При голям интерес премина Фестивалът на винарите „Вино и творчество 2019”, който се проведе на крепост „Туида“. Община Сливен организира за втори път събитието, в партньорството на Фондация „Обществен дарителски

Новини Сливен

ЗАЩО ТЕЗИ ИЗБОРИ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ! СТАТУКВО, ПОДМЯНА, ЗАСТОЙ ИЛИ РЕФОРМИ. ИЗБОРЪТ ПРЕДСТОИ В НЕДЕЛЯ – 14.11.2021 г .

В България след  ден са третите по ред парламентарни избори. Избори, които са едни от най-важните в последните 30 години. И  в много  от нас, извън тия, които очакват да

Новини Сливен

ОТВОД НА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА ОТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА 02.10.2022 г .

/Конференция на Бсп Сливен-15.08.2022г./  Здравейте Скъпи Другари и Другарки , делегати и гости на конференцията! Радвам се ,че сме се събрали отново в този формат, за да започнем с ентусиазъм